Robotics online bemutató

Robotics.online bemutató

Egy egyszerű, de jól működő üzlet amit kis pénzzel is el lehet kezdeni. Persze kicsiből kicsi lesz de van akinek az is nagy:)

Induláskor kölcsön kapsz 300 dollárt a cégtől ami elkezd termelni és ami 24 napig fut, és a hozam – kb 30 euro – majd a tiéd lehet, no meg ha nyersz a lottójukon az is!

De ezt nem tudod kivenni, ahogy az AI marketingnél se amit az 50 dollár termelt.

Csak akkor tudod kivenni ha raksz be legalább 50 dollárt, ami maga is el kezd termelni, és ha meg lesz a hozam 100 dollár akkor kivehető. Ezért ne regisztrálj több fiókot, mert nem engedik, ha észreveszik kizárnak.

 

Egyenlőre a szponzorom videóit teszem fel, ha már haladok akkor csinálok sajátot is. 

Persze ha hozzám regisztrálsz akkor is fog ő is segíteni. Az első 3 szintig van jutalék 5-3-1 százalék ezért a szponzor érdekelt a segítésben, bár ez nem feltétlen MLM, inkább affiliate rendszer. Nincs se bináris se más struktúra, a rendszer csak azt mutatja hogy ki milyen user név csatlakozott az első második és harmadik szinten. 

Robotics online továbbajánlás

Minden új befizetés után kapjuk a jutalékot a 3 szinten, de a visszaforgatások után nem. Ha valaki belép de csak 2 hónap múlva fizet be akkor is kapunk utána jutalékot.

Nincsenek előadások, zoomok, rendezvények, vezetői szintek, komoly csapatépítés, de nem is olyan bonyolult a dolog, hogy nagy segítség kellene hozzá. 

 

Mindenki kap affiliate linket és azt adja oda az érdeklődőknek, akik beregisztrálnak, berakják a pénzt és utána jutalékot kapunk. 3 kriptoval lehet befizetni, Bitcoinnal, Litecoin és Ethereum-al.
A bitcoint ajánljuk.

A befizetés a szokásos módon bárhonnan de mi a Binancet ajánljuk, vagy a coinbase-t.

Minimális befizetés 50 dollár de annyinak be is kell érkeznie, úgyhogy a feet az utalási költséget rakd rá nehogy kevesebb legyen. Nem érdemes kicentizni, küldj be minimum 100 dollárt legalább. Ha túl kicsiben indulsz, olyan kicsi lesz a haszon, hogy nem fogod élvezni.

Nézd meg a videókat és ha tetszik itt regisztrálhatsz.

MIVEL NEM LÁTOM A REGISZTRÁLTAK ADATAIT, EZÉRT HA SEGÍTSÉGET AKARSZ AKKOR FELTÉTLENÜL HIVJ VAGY ÍRJ.

otthonimunkaprofin@gmail.com    06709359300 Nagy Gábor

REGISZTRÁCIÓS LINK: https://www.robotics.online/r/Edit1207

 

 

ROBOTICS ONLINE befizetés kifizetés Lottó

Robotics-online legfontosabb kérdések GYIK

Vissza a főoldalra: https://pluszpenzforras.info