Limbicarc csatlakozás

Mi a Limbicarc?

forrás: http://limbicarc.thesecretsofalonglife.com/

Nem csodát teszünk. Hanem átértelmezzük a lehetséges fogalmát! R.Gordon

Az emberek többsége, azt mondja és így gondolkodik: HISZEM HA LÁTOM!

Az emberek többsége csak abban hisz, amit meg tud érteni, meg tud magyarázni és az értelmével fel tud fogni, el tud magyarázni. 

Az emberek többsége materialistán gondolkodik, számukra be van korlátozva a “lehetőség” fogalma, és csak az lehetséges, ami érthető, megmagyarázható, elvárható egy adott helyzettől. Számukra csak a természeti törvények léteznek, és nem tudják elképzelni, hogy valami felülírja azokat, s olyan történjen ami hihetetlen, lehetetlen s amihez nem fizikai cselekvés sorozat vezetett, hanem olyan dolog történjen, ami “csak hittel” magyarázható. Ezt szokták spirituális gondolkodásnak nevezni, vagy ezoterikusnak értelmezni. 

Pedig megérteni ma már sok mindent nem tud egy átlagember, és mégis elhiszi, hogy van, és használja. Nem tudom hányan értik, hogy lehetséges hogy a telefonomon bekapcsolom a kamerát és élő közvetítést adok videón arról ahol vagyok, és ezt a világ bármely táján nézheti valaki. Vezeték nélkül, a levegőben mennek a jelek amik egy másik ember telefonján vagy laptopján újra összeáll egy képpé, videóvá. Sőt egy időben én is sugározhatok vissza videót. 

Érted ez hogy működik? Nem hiszem, hacsak nem ez a szakmád. De használsz mobiltelefont? IGEN, akkor is ha nem érted!

Évek óta foglalkoztat ez a dolog

Évek óta foglalkoztat, hogy a gondolkodásunk, hitrendszereink, a lelki szellemi állapotunk, a beszédünk és gondolataink, hogyan befolyásolják az életünket, testi folyamatainkat, egészségünket, és hogy okozhatnak betegségeket például a negatív gondolatok, a félelem, a harag, a méreg, a meg nem bocsájtás vagy más? 

Sok ilyen témájú film, könyv került az utamba, mint például a TITOK és sokat gondolkoztam ezen a témán. Mit jelent a vonzás törvénye, mit jelent bevonzani dolgokat, embereket az életünkbe? Hogy lehet, a gondolkodásunk, a gondolataink megváltoztatásával a testünk folyamatait befolyásolni?

A kvantumfizikával nem nagyon találkoztam idáig, bár hallottam róla, és néha belefutottam a neten. 

Így találkoztam egy barátom Facebook bejegyzése alapján, ezzel a céggel, lehetőséggel és még mindig nem tudom hova tenni, egyáltalán nem tudom megmagyarázni, hogy működik, de működik, mivel a heti webkonferenciákon újabb és újabb emberek mesélik el lelkesen, milyen “csodákat” éltek át, és milyen évtizedek óta tartó problémáik szűntek meg attól, hogy elkezdték ezeket a kvantum energiákat, Infoboostokat használni. Ez a cég tehát a Limbicarc amit dr.Cook alapított, aki már 40 éve foglalkozik ezzel a témával és területtel.

 

Ez volt Orsi bejegyzése ami alapján megkerestem őt:

“Be kell vallanom valamit: én eddig két lábbal a földön álló típus voltam. Nem voltam sosem ezo-spiri beállítottságú, mindig mindenben a kézzel fogható, kiszámítható, levezethető, megmagyarázható, megérthető dolgokkal foglalkoztam.

Persze ettől még tudom, és el is fogadom, hogy számtalan olyan dolog létezik a világon, amit tudományosan igazoltak, mégis ésszel felfogni nagyon nehéz, ami leginkább megmagyarázhatatlan, ezért legtöbbször a hihetetlen kategóriába soroljuk (gondolj csak például a fekete lyukakra, ami képes meghajlítani a fényt, és megállítani az időt).

És van számos olyan dolog is, ami szintén nehezen megmagyarázható és nehezen érthető, mégis használjuk nap mint nap, mert az életünk részévé vált – anélkül, hogy a működését értenünk kellene (pl. az elektromos áram, a mikrohullámú sütő, stb.)

Szóval ebből kiindulva, számomra is meglepőek azok a dolgok, amikkel most ismerkedem… Ha 2 héttel ezelőtt azt mondja valaki, hogy ezzel fogok foglalkozni… hááát, legjobb esetben is udvariasan kikacagom… Na de, miért is írom most ezeket:

Amióta az eszemet tudom, szemüveges vagyok, kis óvodás korom óta. Volt szemműtétem is, és olyannyira hozzám nőtt a szemüveg az évek során, hogy szinte “meztelennek” éreztem magam, ha pár percig nem volt rajtam.

Több mint 10 éve számítógépen dolgozom, ami szintén rátett egy (sok) lapáttal a meglévő szemproblémámra: minden évben új szemüveget kellett csináltatnom, mert romlott a szemem.
Pár éve elért a “negyvenesek átka” is: már kétféle szemüvegre volt szükségem, egy olvasó (közellátó), és egy normál szemüvegre (jövet-menet).

Hogy még tovább bonyolítsa a helyzetemet, ráadásképp úgy alakult, hogy az egyik szemem rászokott a közellátásra, másik a távollátásra. Szóval a két szemüveg elkészíttetése is elég problémás volt – szegény látszerésznek majd a haja hullott ki… – hogy akkor melyik szemre melyik szemüveghez milyen lencse… Azon felül, hogy egy vagyonba kerül minden évben…

Kisebbik fiam is – pechjére – örökölte a gyenge szemet, neki is minden évben új szemüveg kell.
(Utánaérdeklődtem már szemműtétnek is, de majdnem dobtam egy tripla leszúrt rittbergert, mikor az árakat megláttam: 3-400 000 Ft/szem… és ennek van azért kockázata is).

Éppen ezért egy webkonferencián, ahol egy különleges technológiát mutattak be, arra azonnal felkaptam a fejem, amikor arról számolt be az egyik felhasználó, hogy 2 hét használat után a kislánya 2,5 dioptriás szemüvegére nem volt szükség többé…

ÁÁÁÁ, ezt nekem mindenképp ki kell próbálnom, ez nem kérdés!

Nos, jelentem, valóban kipróbáltam, lassan egy hete lesz, hogy elkezdtem használni. És már van eredménye!
Eddig, ha leültem a gép elé, addig el sem tudtam kezdeni semmit sem, míg az olvasó szemüveget fel nem vettem.
Most viszont már szemüveg nélkül is tudok rajta dolgozni! Ezt a bejegyzést is így írom  Nem azt mondom, hogy teljesen tökéletes lett a szemem, de határozottan sokat javult.

Kíváncsiságból elővettem egy apró betűs feliratú zacskót, amivel eddig még az olvasó szemüveggel sem nagyon boldogultam. (Inkább lefotóztam a telefonnal, és a képet nagyítottam fel, hogy lássam…)
Most szemüveg NÉLKÜL is sikerült kimazsoláznom – bár azért kellett erőltetni a szemem, de sikerült. Korábban ez elképzelhetetlen lett volna.

Úgyhogy most, miután magam is meggyőződtem a technológia valós hatásáról, ezúton is elnézést kérek attól a kedves ismerősömtől, akinek – miután először beszélt nekem erről a dologról, valami ilyesmit mondtam:
” Figyi, bocsi, de tuti hogy ez nekem nem pálya. Ez nekem túl ezo-spiri-izé, én biztos, hogy sosem… Én nem hiszek az ilyesmiben…”
Hát, most már de.
Soha ne mondd, hogy soha…

Néhány ismerősömnek már megmutattam ezt a technológiát, és már szépen referálnak ők is a pozitív tapasztalataikról. Ez egy nagyon izgalmas, felfedezésre váró terület, izgatottan várom az újabb hatásokat – mert még van min javítanom…

Ha szeretnéd meghallgatni, miről, milyen technológiáról is van szó, és az milyen területeken javíthatja az életminőségedet – már ha neked is vannak egészségügyi problémáid – akkor szívesen látunk minden hétfőn és csütörtökön este 8 órától egy webes tájékoztatón.”

Limbicarc weboldal, csatlakozás

Én mindenesetre elkészítettem ezt az oldalt, hátha valakinek ez segít, és a videók alapján feljön egy ilyen webkonferenciára és meghallgatja a beszámolókat és ha akar segíthetek csatlakozni a rendszerhez, hogy kipróbálja. Természetesen tudni kell, hogy ez a dolog nem helyettesíti az orvost, nem diagnosztizál és nem gyógyít semmit! Ezek a kvantum energiák a test öngyógyító képességét segítik, erősíthetik és támogathatják jó energetikai folyamatok beindulását!

Tehát ha érdekel a kvantumgyógyászat, az energiák, információk eme világa akkor itt a webkonferencia linkje: 

Nézz bele és ha van kérdésed szólj, segítek!

A Zoom webkonferenciák időpontja:

Minden hétfőn és csütörtökön
20.00 óra

Kattints ide a webkonferenciához

webkonferencia.info

 

CSATLAKOZZ MOST ITT ÉS INDÍTSD EL A SAJÁT ÉLETMINŐSÉGJAVÍTÓ INFOBOOSTJAIDAT!   

https://edit.limbicarc.com/

 

 

Hallgasd meg ezekben a felvételekben miket tapasztaltak akik elkezdték használni?

Ezek nem gyógyulási ígéretek hanem személyes tapasztalatok amiket webkonferencián mondtak el.

A Limbicarc nem diagnosztikai eszköz, nem kezel betegségeket, nem gyógyít, nem gyógyhatású, nem helyettesíti az orvost!

De segítheti a szervezeti energetikáját és az öngyógyítási folyamatokat:

Fájdalomcsillapítás
Ízületi gyulladás
Agyvérzéses bénulás
Éjszakai izzadás
Csontkinövés, fájdalom, megfázás, allergia, gyulladás

Potencia, méregtelenítés, fiatalítás, fogíny, köröm, haj
Ízület, kötőszövet, májfolt, közérzet
Fájdalomcsillapítás, allergia
Fogíny, kalapácsujj, ízület, repedezett ujj és köröm, hideg végtagok, fogíny, nyak, haj, lábfájás
Ízületi fájdalom, vérnyomás, vesekő, inkontinencia
Hát, vállfájás, vízivás
Energia