PLCU profi scam átverés csalás vagy szuper lehetőség?

Az előző bejegyzésben végigvezettem, hogy jutottam el oda, hogy hosszú évek tiltakozása és elutasító magatartása után mégis belekezdtem ezekbe a kriptos MLM befektetésekbe. Most nézzük csak a PLCU oldaláról.

Megpróbálok csak tényeket közölni, amit én átéltem, és amit megbizható forrásból tudok. Nem vagyok kripto szakember, csak belecsöppentem ebbe a világba. Ez a cikk se a kripto ellen szól, se mellette. Csupán egy kriptonak látszó valójában MLM ponzi projekt áttekintése szubjektiv módon, a saját tapasztalatok alapján. Mindenkinek joga van mást gondolni mást látni benne. 

Én ezt látom.

Nem tudom a tutit, nem jelentek ki semmit, és teljesen a te dolgod, hogy mit hiszel, és mibe rakod a pénzed!

Én csak bemutatom amit tudok láttam átéltem. Ezek mind azt bizonyítják, hogy valami nagyon nem stimmel a projekt körül és nem véletlen utasitja el, s tartja átverésnek a legtöbb komoly kriptos.

@laszika Ez a véleményem a PLCU-ról #plcu #vélemény #kriptovaluta #befektetés #ne #nemajánlom #pénz #piramis #ponzi ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Sok komoly kriptos youtuber volt benne eleinte, de ma már csak ketten nyomatják a Kripto Műhelyes Peti aki megfogta a szerencse lábát, mivel alá került szinte az egész MLM hálózat, és a Kryptopiumtv István aki főpropagandistája a csapatnak aki ontja magából a tájékoztató videókat.

Frissités: Új fejlemény, hogy törölte az összes régi PLCU PLCUX videóját a Facebookról és a Youtuberól is. Ez már a menekülés jele lenne? Vagy azt gondolja a múltat ennyivel törölni lehet?

Az örökké pozitív ember aki akkor is nyomatja a projektet amikor maga is tudja, hogy semmi se működik, minden hazugság és emberek miatta is milliókat ha nem milliárdokat buktak el!

Persze ilyenkor azt szokták mondani, hogy senki se tartott fegyvert a fejedhez hogy belépj, elmondta a videókban mekkora a kockázat, és az emberek a hibásak mert azt szeretnék, hogy 2 hónap után milliomosok legyenek és Lamborghinit vegyenek a hozamból! Elég érdekes és cinikus megjegyzések ezek, hisz az emberek többsége nem azt siratja, hogy nem lesz Lamborghinije, hanem azt hogy a berakott millióik füstté váltak és eltüntek Alex Reinhardt boszorkánykonyhájában.

 

Szóval ne hallgass rám nehogy miattam ne legyél milliomos, de hallgass rám ha nem akarod te is elbukni az összes pénzed , mint több ezren akik között voltak olyan naivak akik maguk 100 milliókat tettek be bízva a szponzorba, akik néha egy egy belépő után 10 millió jutalékot tettek zsebre!

Nem véletlen hogy az én volt Jeunesse szponzorom  H.N. is mindig azt mondta, hogy ö nagyon szívesen költi el mások pénzét! Hát el is költötte. Több száz millió elvétele szárad a lelkükön emberektől , amin jól eltudták játszani a sikeres milliomos kék gyémántot pld Dubajban.

Mi volt a vonzó benne?

1. Annyira vonzó volt az ajánlat, hogy őszintén bevallom megkisértett, hisz kevés ember tud ellenállni annak a gondolatnak hogy 1 év alatt meghétszerezd a pénzed. Nem mondom, nagyon jó lett volna. 

Persze volt bennem egy óriási kérdőjel, hogy ha ez ilyen egyszerű  akkor miért nem csinálja ezt mindenki, miért nem rakják PLCU-ba a pénzüket a nagy befektetők vagy pld Bill Gates Elon Musk?

Vagy szólni kellene Orbán Viktornak , hogy tegye rendbe a magyar gazdaságot a PLCU-val. 100% cashback visszatérítés, havi 56% hozam éves szinten 720%? Elképesztő lehetőség.

2. A  baj az, hogy mint minden pilótajáték az első 2 hónapban minden jó volt, bejött, működött. Beraktunk 200 eurot és egy hónap múlva már 198 euro hozamot hozott. De ez semmi.

Egy ismerős aki belépett hozzánk berakott 10000 eurot és az első hozama 9800 euro volt. Mi mondtuk hogy vegye ki az a biztos, de persze vérszemet kapott, no meg a szponzoraink is mindent megtettek hogy az emberek új mintereket vegyenek mert abból volt a MLM jutalék, igy ö is azt tette. Ma már az a 9800 euro talán 98 eurót ér annyit tud kivenni.

Ezen belelkesedve sajnos elkezdtem ajánlani másoknak, weboldalra raktam, videóban népszerűsítettem, és teljesen oda voltam érte.

Ott volt a cég kalkulációs oldala és készültek ilyen táblázatok amikben ott volt kiszámolva, hogy lesz 720% hozamunk . Annyi pénzt tettünk be, hogy annak a havi hozama 5000 euro lett volna. Elképesztő. És hittünk benne.

Ma megjegyzem a havi hozam kb 40 euro.

3. Akik nekem is megmutatták, akkor még hitelesek voltak, megbíztam bennük. 

4. Bár nem fogtak fegyvert a fejemhez, de azok a jól megszerkesztett motivációs vagy inkább manipulációs webkonferenciák, képzések olyan erősek voltak, hogy az ember totál hülyének érezte magát ha erre nem et mondana!

Szóval igent mondtunk és belevágtunk.

De hogy is indult ez az egész, hol vannak a gyökerek?

Alex Reinhardt azt mondják a Swiscoin cégnél kezdett, volt sikeres üzletépitő, amiről szintén az a vélemény sokaknál hogy ponzi, de még ma is van oldaluk, igy nincs róluk véleményem.

Onnan jött el és azt hiszem 2016-ban indította a saját PLC coinját.

https://coinmarketcap.com/currencies/platincoin/

Az elején volt annak is egy felfutása aztán lezuhant és semmit se ért. Aztán 2021 elején Enikő és Magdi akik a Bizzcoin szintén kétes üzletben nyomták a bizniszt átmentek a PLC-be és ott hoztak egy kis fellendülést. Elhitették az emberekkel hogy mekkora lehetőség lesz és hogy életre szóló passzív jövedelmük lesz.

Fel is ment 2 euróról 6 euróra az értéke, aztán ez is bezuhant 0.2- re.

Sokan bukták el a pénzüket akik 6 eurónál vették, s lezuhant 0.2-re.

Ennek ellenére még novemberben is mikor már szinte semmit se ért a PLC platincoin az MLM-es gyémántok nagyot buliztak Dubajban mintha minden a legnagyobb rendben volna.

Aztán jött a nagy bejelentés, hogy bevezetnek egy új coint a PLCU-t ami egy segéd coin lesz, hogy a PLC megerősödjön, annak támogatására. 

Azt hiszem december 15-én vezették be valami 10 centes áron, de egy napon belül felment valami 5000 dollárra azt hiszem. Nézz utána ha pontos számot akarsz.

Végül a PLC el lehet felejtve hanyagolva, és a segédcoinból lett a főcoin. 

Most ugyanez a bűvészkedés megy, mikor a PLCU -t átnevezték PLCUC-re, bevezették a PLCUX-et, és most meg már valami Smartcoin meg Platin akármi a fő üzenet.

Szóval akik ott a kezdeteknél megvették 3-5000 euró értéken és aztán eltudták adni mikor 103000 euró volt pár hónap alatt meghúszszorozták a vagyonukat. 

Akkoriban találtak rá, vagy viszont talált rá Zsoldos Péter a Kriptomühelyes srác erre a projektre és karolta fel.

És igy ő alá került szinte az egész MLM hálózat Magyarországon.

Azt hiszem 1-2 másik sikeres láb volt még akkoriban, és márciusban csatlakozott a Kryptopiumtv-s István aki a fő videógyártó propagandista lett, és szintén hamar gyémánt lett ő is sok embert szervezett be.

Mi március 23 körül léptünk be amikor 47000 dollár volt a coin. 

A szponzorunk nem igazán akart nekünk szólni, de mikor mondtuk lenne egy komoly befektető a DAXIO-ba akkor mondták meg hogy van ez a PLCU és inkább ide hozzuk.

Elmondták hogy mekkora nagy szám ez a PLCU hogy már lehagyta a Bitcoint is ami akkor 39000 dollár volt s a PLCU 47000 dollár. 

Akkoriban minden nap rakták fel a képeket amik egyrészt sürgettek hogy rakjál be pénzt mert csökkeni fog a minter faktor, másrészt mutatták mennyivel többet ér a PLCU a bitcoinnál!

Iszonyúan büszkék voltak mikor majdnem 4 bitcoint ért a PLCU mikor 103000 dolláron volt.

Ma 30x szor annyit ér a bitcoin mint a 69 dolláros PLCU.

Aztán májusra már elkezdett zuhanni a coin. Amikor már 35000 körül volt még én is csináltam videót, hogy nem kell aggódni félni, mert akartam még hinni. Mondták jön Alex születésnapja júniusban és arra biztos csinál valamit. 

Aztán mindig mondtak valamit, hogy mitől és mikor lesz jobb. Év végére igérték hogy újra 100000 lesz sőt több. 

Mondták hogy nyílik India Afrika, mutatták a rendezvényt Dubajban ahol Alex lapozgatta a rengeteg gyémánt és kék zöld fekete piros minősülési lapját. Ennek több millió dolláros befektetéseknek kellett lennie az alapja, mégse volt semmire se hatása ugyanúgy zuhant az árfolyam.

És hogy ki a hibás ki a felelős ezért?

Hát a retorika szerint mi a befektetők akik eltékozoljuk a vagyonunkat és eladjuk a coint ahogy kijön a hozam, és hajlandóak vagyunk egyre olcsóbbak eladni ahelyett hogy tartanánk! Tehát a közösség a hibás mert engedi lemenni az árakat!

Korb Livia – aki az Onecoin átverésben is gyémánt volt, elmagyarázta hogy a hibásak mindazok akik csak lázadoznak zugolódnak, és nem jönnek le a pályára , nem dolgoznak! Vagyis már nem igaz az a hazugság, hogy itt nem kell MLM -et építeni és akkor is van pénz ha nem építek MLM-et!

És persze tény, hogy az MLM a fő oka az egésznek, hisz az anyagi haszon, a jutalék reményében a szponzorok fünek fának eladták a lehetőséget, igy rengeteg ember került be a kriptovilágba – mi is – akiknek fogalmuk se volt ennek hatalmas kockázatával, hatalmas hullámzásaival s kripto természetével, vagyis egyszer fent egyszer lent.

Igy az emberek többsége befektetésként kezelte kezeli a betett pénzt s a hozamokat mutató táblázatokat kalkulátorokat megbizható igéretnek látja, mint  a bankoknál, éves 6%-ot igérnek és akkor évvégén kiveszem.

Itt viszont szó sincs ilyenről. Igérnek valamit de arra semmi garancia nincs, hogy az is lesz!! És ezért van most a nagy lázongás elégedetlenség, mert az emberek ezt nem tudják feldolgozni, hogy igértek nekik valamit, PLCU LIFESTYLE életstilust, és ehelyett a pénzük semmivé foszlott már semmit se ér. 

Szóval nem ALEX a hibás hanem a közösség aki elkotyavetyéli a coint és eladja olcsón, illetve mindenki aki nem megy a pályára és nem szervez be új embereket, nem hoz be új befektetőket. 

Én júliusban, mikor már 23000 volt abbahagytam a népszerűsítést, töröltem a videókat, weboldalakat hirdetéseket. Nem akartam már több embert belesodorni a bukásba épp elég hogy kb 40 ember regisztrált a linkemen.

Egyre többször mondták, hogy most nem érdemes kivenni a pénzt várjuk meg amig emelkedik az árfolyam. Én voltam annyira bölcs, hogy mindig kivettem a hozamot, még 12000 nél söt 8000 nél majd  3000-nél. Most már 4 hónap alatt jött csak össze 100 euró amit kivettem valami 150 dolláros áron. 

Ahogy ők mondják eltékozoltam a vagyonomat, mert eladtam az „értékes” coinokat.

Január óta már nem nagyon tartom figyelemmel az eseményeket, már nem nagyon tudok eligazodni a dolgokon, igy nem tudok pontos információkat csak próbálom követni az eseményeket.

Szóval menet közben sokat variált a PLCU kártyákkal, amivel állítólag 100% cashback van, de bárkit kérdeztem, senki se mondta, hogy ez konkrétan mit jelent, mit tudott ö venni aminek visszakapta az árát. Igérték hogy lehet majd 100% visszatéritéssel venni ingatlanokat, autókat ékszereket órákat söt élelmiszert üzemanyagot is.

Én máig nem tudok olyat aki ezt bizonyította volna hogy működik.

Lesz valami utazási portál is ahol 90%-os kedvezménnyel  lehet foglalni és plcuval lehet fizetni.

Szóval igéretben marketingben nincs hiány!

Valamikor október elején lezárták a PLCU minterek vásárlási lehetőségét, és hamarosan elindult egy újabb segéd coin a PLCUX. Közben volt még valami PLCU pro de azt senkise tudta mire való, mi haszna van, nem is vette senki.

Szóval ez a PLCUX állitólag be lett stabilizálva fixálva 100000 dollárra.

Aztán ez is összeomlott, mert nem volt rá igény viszont a minterek termelték, csak nem volt rá kereskedés igy értékét vesztette, és semmire se lehet váltani, nem lehet eladni igy hiába van hozam nem tudod kivenni a pénzt.

DE ERRE MÉG EGY DALT IS KOMPONÁLTAK – SZÉGYEN 

És ebbe a rakás szrba is betudtak léptetni embereket, volt olyan akivel beszéltem, hogy azt mondta 2022 decemberbe szállt be a PLCUX-be és csak ö utána a szponzora valami Zita 11 millió Ft jutalékot kapott, vagyis talán 100 millió forint körül rakhatott be pénzt.

Tudni kell, hogy a dolog úgy működik, hogy venned kell mintert 100 eurotól akár 250000 euróig és ez a minter termeli neked a coint. A minter árát nem kapod soha vissza az kiadás aminek 70-90%-át a szponzorok kapják meg jutaléknak!!

Ezért hajtanak annyira hogy beléptessenek embereket és a lehető legnagyobb minterre beszéljék rá öket!

Közben 2022 októberében tehát megszünt a PLCU mivel a Binancera nem mehet fel MLM coin. Ezért a PLCU t kivették a MLM részből, és lett helyette PLCUC és PLCUX és a PLCUX minter lett az új MLM jutalék forrás, a PLCU meg mehetne a Binancera. De nem ment azóta se , mert a Binance se hülye.

Kitalált ALEX valami swappolást vagyis ha lekötöd a PLCU PLCUC coinokat 5 évre akkor azt igéri hogy megsokszorozza pénzedet s újra 100000 euró lesz majd csak várni kell.

Most valami egészen új coint inditott Smartcoin blockchain néven amiről én már semmit se tudok. A nagy Diko igy mutatja be.

Csak érdekesség hogy most vettem észre, hogy Diko István törölt minden PLC PLCU PLCUX videót és leirást a Facebook oldaláról és a Youtube csatornájáról is , és a PLCU 3 videói vannak csak fent. A Múlt törölve! DE EZ ILYEN EGYSZERŰ  LENNE?

A PLCU helyett most a DAISY a fő téma meg valami új kriptojáték csodák.

Közben egyre többen kezdtek el lázadozni, hogy milliókat buktak el, és elindult egy összefogás, hogy feljelentsék a céget. Szerintem ennek semmi esélye, mert DUBAJ senkit se ad ki, senkit se büntet , nem véletlen a melegágya minden kripto mlm csalásnak!

Szóval ezt a cikket érdemes elolvasni ez szól a feljelentésről:

https://www.bitcoinbazis.hu/passziv-befektetest-kerestek-buktak-a-penzuket-tobb-ezer-magyar-aldozata-van-a-kamutokennek

Sokak szerint ALEX egy isten, a legnagyobb zseni és bizhatunk benne, hogy a legjobbat hozza ki számunkra.

Minden videójában elmondja a vizióját, hogy azt akarja hogy legalább 1 millió milliomost tudjon csinálni és 100 milliós tagsága legyen a PLCU ökoszisztémának!

Ezzel szemben mások véleményét mutatja ez a cikk ahol ALEX a MLM feketelista, a pilótajátékosok élén szerepel.

The MLM Blacklist

Szóval ezek az alap információk, ezekről jó ha tudsz.

Megy továbbra is a toborzás, mennek a rendezvények, a beszervezések és mindent megtesznek, hogy emberek újabb milliókat rakjanak be ALEX csoda coinjaiba.

Az egyik csödbe megy, értékét veszti kitalálnak egy újat, és arra egy új marketinget húznak fel. És kezdödik újra a beszervezés. A régiek elfelejtve, azok sirjanak a pénzük után senkit se érdekel. És az emberek újra is újra belemennek, belekezdenek mert hisznek ezeknek a csalóknak. 

Nagy MLM vezetők jöttek ide – neveket nem írok – hogy képviseljék ezt a szerintük legjobban fizető legszuperebb marketing tervvel rendelkező nagyszerű üzletet. AZ EGÉSZ CSAK AZ MLM-RŐL SZÓL, A BUSÁS 70-90% JUTALÉKRÓL AMIT KAPNAK HA MINTEREKET ADNAK EL!

Nincs semmi lelkiismeret furdalásuk hogy emberek milliókat milliárdokat buktak el nem csak a mintervásárlással, hanem a befektetett coinokkal is. 

Közben minden fórumon csoportban telegramon stb letiltották már a hozzászólás lehetőségét mert már túl sokan írtak be negativ kommenteket és merték számon kérni  a vezetőket. 

Most valahol itt tartunk.

Nézz utána járj utána és ha nincs igazam cselekedj bátran.

Én nem állítok semmit, nem mondom, hogy pilótajáték, direkt átverés, de a tények makacs dolgok és sokkal több dolog van ami nem müködik mint ami igen, és tény hogy a havi hozamunk 4500 euró helyett 45 euro. Lassan lejárnak a mintereink és nem termelik a PLCU helyett kapott PLCUC-t. A PLCUX minterek is termelnek de azt ki se lehet venni át se lehet váltani tehát totál bukás.

Döntse el mindenki kinek hisz kiben bízik, csak könyörgöm nagyon vigyázz ne legyél te a következő balek áldozat aki elbukja a millióit mert hisz egy rafinált szponzornak aki kibeszéli a zsebedből a pénzt!

Sok sikert mindenkinek!

A toborzás a sikerpropaganda megy tovább hisz a jóságos ALEX azt akarja hogy mindenki milliomos és boldog legyen és ehhez a plcu a legjobb lehetőség. 🙂

 

Comments are closed.