PLC Ultima átverés, scam, csalás vagy a legjobb lehetőség?

PLC Ultima átverés, scam, csalás vagy a legjobb lehetőség?

Mivel a kripto világban egy dolog biztos, a bizonytalanság ezért olyat állítani, hogy egy projekt tuti befektetés nem lehet, mert a rövid kis történelme a kriptoknak, azt mutatja, hogy bizony sok “nagyot ígérő és nagy reményű” projekt ment a levesbe, ment tönkre, vagy lépett le a pénzzel. 

A csődnek sok fajta oka lehet, nem feltétlenül csak az, hogy átverés lenne a cég a projekt!

Van amikor közben hozott állami törvények szólnak közbe és tesznek keresztbe, van amikor a bankok piszkítanak bele és járatják le a rendszert, van amikor adózási, pénztechnikai dolgok miatt kell változtatni, szervert áthelyezni például. És persze van a háború amire senki se számított Ukrajnában.

Van mikor annyira megnövekedett a taglétszám, annyi sok pénzt fektettek be, hogy nem bírják a programozók, IT szakemberek és képtelenek kezelni a helyzetet. Ha ebbe még belepiszkítanak hackerek, akik feltörik az oldalt, vagy DDOS támadást indítanak, így elérhetetlenné válik egy oldal, akkor még nehezebb a dolog.

Szóval sok cég nem azért bukik meg mert eleve pilótajátéknak indult, és átverést akartak, hanem azért, mert nem bírta kezelni a problémákat mik jöttek.

Persze vannak olyanok is akik eleve azzal a céllal jöttek létre, hogy lenyúlják a pénzed és aztán lelépjenek. Ennek a menete általában az, hogy bevetnek egy befektetési projektet, azt hypolják vagyis egekig dicsérik, így egyre többen egyre több pénzt raknak be, s mivel eleinte működik a kivétel is, így mindenki biztonságban érzi a pénzét, s megjön az étvágya, hogy mindent visszaforgasson. 

Amikor azonban már túl szép a dolog, és egyre többen akarják realizálni a hasznot, vagyis kivenni a hozamot a tőkét, akkor elkezd csökkeni a coin értéke, és ennél a pontnál jön be valami korlátozás. Kitalálnak valamit, hogy miért nem lehet kivenni a pénzt, valami akadály ami miatt türelmet kérnek. Van amikor ilyenkor dobják be a legnagyobb AKCIÓ-kat a brutális %-kokat, hogy senki se akarjon kivenni, hanem rakja be, forgassa vissza csak pénzt!

Aztán vagy hónapokig húzzák a kifizetést, tartják fent a reményt, miközben akik nem tudnak a gondokról azért még raknak is be pénzt, vagy azonnal lelépnek eltűnik  a honlap, a support nem válaszol és vége. 

Azért általában ezt olyan átverések tudják megcsinálni mint a Yesstile volt, ahol semmi megfogható nem volt a cégről. Se honlap, se videók, se vezetők, se elérhetőség, se iroda semmi. Ami volt egy app a telefonon ami azt mutatta hogy mennyi pénzt csináltunk aznap kattintgatásokkal, és volt egy WhatsApp support valami Michellevel aki állítólag mindenben segít. A pénzt TRC20 hálózaton kellett beküldeni. Ennyi volt a  kapcsolat és az információ mégis volt akinek 100000 dollárja is bent ragadt állítólag, mindent visszaforgatott és nem vett ki semmit. 

Nos az ilyen cégekről bűzlik, hogy átverés, mégis sokan hitelt adtak nekik, ahogy az őket követő újabb klónokra is, hisz más néven 2 is indult ezzel.

Tudjuk, hogy a kis történelem során voltak, olyan nagyobb cégek is amik komolyabbak voltak, mint az Onecoin ami annyira “nagy lehetőség volt” hogy komoly nagy MLM vezérek hagyták ott pld. az Organo Goldot a nagy pénz reményében. Ők talán meg is keresték a nagy pénzt de nem a Coinból hanem az MLM jutalékból. 

Talán ő miattuk van az, hogy ha az MLM és kripto együtteséről van szó, a kriptosokat elkapja a sokk, és azonnal átverést kiáltanak! Azt mondják a kripto befektetés a legjobb dolog, s ha egy kripto jó, akkor nem kell ahhoz MLM, hogy megtudják az emberek. 

Amikor egy kriptos üzletben például a nagy pénz nem a kripto árnövekedéséből van, hanem a hálózatépítés jutalékából, az már gyanús nem annyira jó. Persze ez nem jelenti azt azonnal , hogy átverés, de azért jobb ha a kripto értéknövekedése viszi a primet és nem az MLM jutalék. Így vagyok én a Safir Zeniq lehetőséggel is. 

Nagyon nagy reménységünk van a coinnal és a Hubbal kapcsolatban, de igazán pénzt még senki se látott belőle csak kiadta a HUB-ok vásárlására. Akik nagy pénzt kerestek vele, azok nem a coinjaik miatt gazdagok hanem azért mert jó az MLM visszafizetési jutalék s így ha sok emberrel tudtak HUB-ot vettetni akkor abból sok pénz lehetett.

Ettől függetlenül nekem nagy reményeim vannak, jó lesz ez az üzlet, nem átverés, csak tudni kell, hogy nem a coinban van most a nagy pénz hanem az MLM-ben. 

Aztán ha beindul az árfolyam felfelé akkor nagyon jó lesz látni hogy a HUB termeli a coint és az 20 éven keresztül milyen sok pénz lehet!

Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy hiába voltak az ONECOIN-nak rendezvényei, honlapja, elérhető vezetői attól még nagy átverés volt, vagy inkább bukás, mivel nem 100%, hogy szándékosan bukásra szánták, és átverés volt. Lehet, hogy az volt amiről eleinte írtam, hogy jót akartak de valahol elcsúszott a dolog, és nem tudták kezelni a növekedést vagy a technikai dolgokat. De tény, hogy a vége nem volt pozitív, és nem is tudom most hol tart az ügy, mi lett a vezetőkkel, azzal a nővel akit mindig istenítettek mekkora ész. 

Tudjuk azt is , hogy vannak olyan csalások, coinok is ahol arra megy ki a játék, hogy egy coin értékét felhypolják, felértékeilik, elhitetik emberekkel az milyen jó, erre lesz sok vásárlás, felmegy a coin értéke, a csúcson gyorsan az alapítok mindent eladnak drágán, s hagyják utána hogy visszazuhanjon az érték akár nullára is, ők már megszedték magukat.

Nos a PLC Ultimával kapcsolatban a videóban összeszedtem a dolgokat amik miatt azt gondolom nem átverés, és több kriptoblogger is megtette ezt.

Most legutóbb a Profitfaktoros Csaba csinált róla videót, hogy bizalmatlan volt és elutasította a lehetőséget, mert volt egy PLC coin előélete az Ultimának, és az “bukás” volt, nagyon lement az értéke. De azt mondja el a videóban , hogy az őj koncepció a PLCU coin egészen más alapokon áll, a lakás és autóprogram, a saját blokklánc és még más stratégiák is azt mutatják, hogy Alex az alapitó tanult a PLC hibáiból, és amit most csinált az nagyon eltalálta és nem véletlen hogy nem 1-2 napra, hanem már 3 hónapja brutálisan nő a coin értéke és már a 100000 dollárt i volt, hogy átlépte.

Szóval nem tudok garanciát adni, hogy a PLCU nem átverés, nem fog visszaesni az értéke, de a tendencia amit látok, bizalmat ad arra, hogy itt valami nagyon jó készül.

Egy átverés, egy pilótajáték nem szokott ilyen profi lenni, és ez most igaz a Safir Zeniqre is. 

Egy átverés lényege, hogy könnyen letudjanak lépni a pénzzel, és ne legyenek azonosítható vezetők, irodák. 

Márpedig itt a pénzünkkel nem tudnak lelépni hiszen okos szerződés védi a blokkláncon ami megmásíthatatlan, a privát kulcsok nálunk. Tehát ami a webirodában ott van okosszerződésben azt a rendszernek küldeni kell. A kérdés persze az, hogy mennyit fog érni a jövőben a PLCU coin? Reményeink és Alex tervei szerint akár 2-300000 dollárt is.

Meglátjuk. Ha így lesz akkor nagyon jól jártunk. És miért ne lehetne így? Miért ne lehetne egy kriptos MLM végre jó és sikeres stabil és megbízható?

Ha csatlakozni akarsz itt megteheted:

https://platinworld.com/en/3675777168

 

Comments are closed.