Online üzletek amikkel pénzt csinálunk

Online üzletek amikkel pénzt csinálunk

Üdvözöllek az oldalamon. Nagy Gábor vagyok.

Valószínűleg azért vagy itt, mert érdekel az otthoni munka, online munka, vagy szeretnél megismerni olyan lehetőségeket, amelyek esélyt adhatnak arra, hogy minimális befektetéssel te is milliomos lehess, vagyont építhess. 

Ez az oldal nem meggazdagodási ígéret, nem befektetési pénzügyi tanácsadás!

Semmi garancia nincs, hogy neked is működni fog, csak azt tudjuk megmutatni, hogy mi a lehetőség, és hogy sokaknak működik, és sokan a semmiből tudtak nagy üzleteket felépíteni és vagyont teremteni 2-4 év alatt. 

 

Az, hogy neked sikerül-e az rengeteg tényezőtől függ!

Mennyi pénzed van amivel bele tudsz kezdeni?

Mennyi időd van amit rá tudsz szánni?

Milyen a kapcsolatrendszered, mennyi olyan ismerősöd van aki hallgat rád, és követ téged? Milyen kapcsolati tőkéd van, és milyen a te személyes márkád? Magányos farkas vagy, vagy vélemény vezér akikre tömegek figyelnek?

Mennyire erős az álmod, mekkorák a céljaid, mennyire tudsz nagyban gondolkodni, mennyire vagy elszánt, “mennyire szúr a szeg” hogy hajlandó legyél változtatni, mennyire vagy kitartó?

Ha csak az instant gyors megoldásokat szereted , azt akarod, hogy 5 percben mondjam el a lényeget, akkor rossz helyen vagy!

Ahhoz, hogy sikeres legyél és tudd miről van szó, hogy megfontolt döntést hozzál, és ne engem vádolj a belépés után, hogy ezt nem tudtad, ahhoz kell a lehetőségek teljes körű megismerése! 

Ha hosszú neked ez az oldal, a lehetőségekről szóló több órás videók, akkor lehet nem te vagy az én emberem és nem téged kereslek. 

Olyan embereket keresek akik akarnak tanulni, mindent a legjobban akarnak csinálni, akik hajlandók legalább napi 1 órát képezni magukat, és minimum 2 órát az üzlettel foglalkozni amit választanak. 

Egyik üzletben sincs lift a csúcsra, mindenhol fel kell mászni a lépcsőn, ami fáradságos, fájdalmakkal jár, néha lemondással, néha vetni kell, hogy aratni tudj.

Nem véletlen hogy ezekben az üzletekben csak 5-10%-a lesz sikeres az embereknek és keresi meg azokat a milliókat!

De a szűrő nem másban máshol keresendő, mert a lehetőség mindenkinek ugyanaz!

A szűrő a te hozzáállásod! 

Azt szokták mondani mindenkinek akkora az üzlete, amekkorát a személyisége elbír!

Ha hajlandó vagy most pár órát, napot arra szánni, hogy megváltoztasd a jövőd és megismerd azokat a lehetőségeket amik segíthetnek, akkor sikeres leszel és milliomos.

Ha már most sokalod amiket írok, akkor a munkát is sokalni fogod és azt mondod majd EZ NEM MŰKÖDIK!

Lehetsz te is milliomos, ha tényleg akarod, és meg van benned az elszántság, hogy bármi is lesz TE MEGCSINÁLOD!

 

Az általunk csinált lehetőségek egy része MLM, másik része meg inkább befektetés amiből akkor is van pénzed ha nem mutatod meg senkinek. 

A főoldalon részletesen bemutatom az MLM szakmát és az online otthoni munkák lehetőségét, jelentőségét és előnyét így nem ismételném magam, hogy mennyire fontos ma a több lábon állás. Persze a legtöbb MLM cég nem engedi, hogy a vezetők több cégben is benne legyenek, azt akarják, hogy minden pénzt ott költsenek el az emberek, és oda vigyenek mindenkit, de ez ma már rugalmatlan álláspont, és logikátlan nem életszerű!

Hisz rengeteg ember típus van és a legnagyobb igazság az, hogy az emberek utálják ha el akarunk adni nekik valamit, s azt még jobban, hogy nekik kelljen valamit eladni másoknak.
Az emberek nem azt veszik meg amire szerintünk a legnagyobb szükségük lenne, hanem azt amit ők akarnak!

Például nem tudom azt se TE mit akarsz, miért találtál az oldalamra, mi ragadott meg a hirdetésemben, mi érdekel jobban? Az egészség, a szabadság, az anyagi függetlenség, az utazás, a kriptovaluták világa, az online játékok, az otthoni munka, a jó befektetések vagy az elismerés, a karrier, egy jó csapat, sok új barát, sikeres vezetőkkel való kapcsolat, a tőlük való tanulás?

Hülyeség lenne részemről ha csak egy célcsoportot céloznák meg, és csak egészséges kávét akarnék rádbeszélni, vagy a redox molekulákat, amik nem érdekelnek mert te még nem vagy azon a szinten, hogy költeni akarj az egészségedre! Viszont érdekel egy jó befektetés ahol megduplázhatod a pénzed! Vagy szívesen csatlakoznál egy most induló szuper kripto üzletbe, ahol coin mintelés lehetőségét kapod meg 20 évre. 

Miért korlátozzam le magam egy lehetőségre? Ez olyan mintha én csak azt mondhatnám el, hogy milyen jó éttermet találtam, de azt nem hogy milyen jó cukrászdába voltam, milyen jó filmet láttam , vagy milyen szuper az autószerelőm.

Én az élet minden területén akarok jó dolgokat találni, és azokat tovább ajánlani. Van amiért kapok pénzt, van amiért nem. 

Mindegyik üzletnek más az erőssége vagy a gyengesége. 

Van ahol fontos a csapatépítés, anélkül nem megy, mert a belépők után az ő forgalmukból kapod a pénzt, van ahol nem kötelező megmutatnod az üzletet senkinek, mert a pénz anélkül is jön, termeli a robot, a mintelő hub vagy más befektetés. Van ahol a termék nagyon jó, de a vezetés, a másolható szisztéma hiányzik, van ahol jó a vezetés, de kicsit drágább a termék és nehezebb “eladni” az előnyeit. Van amiben semmi kockázat nincs , van ahova csak kockázati tőkével szabad beszállni, viszont a nyerhető nyereség sokszorosa a másiknak.

Mindenhol a legjobb vezetőkkel vagyunk kapcsolatban, olyanokkal akik már megcsinálták, akik már havi 10-100 millió forintokat keresnek, vagy inkább csinálnak, és segítenek abban hogy mi is te is elérjed ezt! Persze úgy ahogy ők tanítják és mondják, nem a saját fejed után menve!

És igazából azt se tudom mit akarsz, mik a céljaid azzal, hogy jelentkeztél? Mennyire akarod a változást, mennyit vagy hajlandó tenni érte, mennyit vagy hajlandó változni, változtatni magadon, a hozzáállásodon, az életviteleden, pénz és idő beosztásodon, mennyire vagy hajlandó a napi feladatokat megtenni? 

Ingyen sajt csak az egérfogóban van! A tudást meg kell szerezni mindegyik üzletben és utána alkalmazni kell! És ez kezdődik azzal, hogy hajlandó vagy megnézni a tájékoztató videókat! Ha már ez is teher, nincs rá időd affinitásod, akkor a munkára se lesz!

Viszont aki sokat vet rengeteget fog aratni azt garantáljuk!

Lényeg a lényeg, a videóban elmondom milyen dolgokkal foglalkozunk.

Mindegyikben a hatástöbbszörözésben a csapatépítésben van a legnagyobb erő és pénz, de míg a termékes MLM-ekben azon van a hangsúly, addig a befektetési, kripto üzletekben nem kell ahhoz csapat hogy te sok pénzt keres. Ott a technikai részekben kell kicsit nagyobb tudás.

1.  Az első terület ami  nem igényel feltétlenül csapatépítést, hálózatépítést az a kriptovilág és online befektetések, intelligens robotok világa.

Itt nem kell csak lehet csapatépítésből is pénzt keresni. 

De ha csak a pénzed fekteted be, akkor azzal is komoly vagyonokat lehet teremteni. Persze “sajnos” pénzt csak pénzből lehet csinálni, ingyenes lehetőségeket nem tudok. És minél több a pénz amit tudsz dolgoztatni, annál több pénzed lesz, hisz nem mindegy mit és mennyit duplázol meg, vagy triplázol, százszorozol meg, hisz a kriptovilágban nagy a kockázat, de a nyereség is sokkalta nagyobb néha hihetetlen!

A nagy lehetőség mellett azonban ki kell emelni, hogy ezekben az üzletekben sokkal nagyobb a kockázat is, és ide csak akkor csatlakozzál ha van kockázati tőkéd, amiről eldöntötted, hogy nem piára, cigire, lottóra, nőkre vagy szórakozásra akarod költeni, hanem értelmesen befektetni és hozamot termelni. Nos ezt megteheted ha bankba rakod éves 4% kamatra amit elvisz az infláció, esetleg részvényekbe fekteted ami már rizikós de nagyobb hasznot hozó terület lehet, de nagyon érteni kell hozzá, hogy el ne bukd a pénzed, vagy megismerkedsz a kriptovilággal, a kripto befeketetések, és kriptotermelő lehetőségek világával, amik nagy haszonnal kecsegtetnek, de ugyanakkor itt is nagyon figyelni kell, mert sok a csalás átverés, és nem minden arany ami fénylik. Csak saját felelősségedre tegyél be pénzt ilyenekbe, ne ránk hallgass, hanem a megérzéseidre mert a felelősség a tied. Mi bemutatjuk hova tettük a pénzünket, milyen eredményt értünk el vele, de a múlt sose garancia a jövőre, még akkor se ha már 2 éve jól működnek egyes üzletek. 

Nos ha nem ijesztettek el szavaim, akkor nézzük mik is ezek a “pénztermelő” lehetőségek.

1. PLCULTIMA 

  1. PLC Ultima – Egy feltörekvő coin ami már a Bitcoint is megelőzte.

Nagy zöld pipa , idáig minden azt bizonyítja, hogy a legjobb befektetésőnk ez lesz. Éves 690%, áprilistól 670%, mert havonta csökken, ezért érdemes időben kezdeni. 

Hivatalos számlát kaptunk a minter vásárlásról amit még kripto üzletnél sose láttunk. 

A legkisebb a 110 euros minter amibe kb. 150 eurót lehet most max rakni. Tehát a befektetés kb 250 euróval indítható és érdemes.

A privátkulcsok nálunk vannak, így a cég nem léphet le a pénzünkkel teljes biztonság van, blokkláncon fut minden, okos szerződés biztosítja a havi hozamunkat, ami kb 57% most.

Nézz rá s ha érdekel hamar csatlakozz:

PLC Ultima bemutató – https://kripto.pluszpenzforras.info/2022/03/18/plc-ultima-coin-es-uzleti-lehetoseg-bemutato-es-velemeny/

PLC Ultima – Regisztráció – https://platinworld.com/en/4873662391

2. ZION Finance

A másik egy nagyon egyszerű de tökéletes befektetési üzlet, ami inkább afilliate mint MLM. Ugyanis csak az első színt , a saját regisztráltjaid után kapsz 3% jutalékot. Viszont a befektetés faék egyszerégű. Berakod a pénzed, és attól függően, hogy meddig kötöd le kapsz százalékot. Ha egy évre lekötöd ami a legjobban megéri akkor napi 0,5% a hozam ami havi 15%. Vagyis éves szinten ha beteszel 1000 eurót akkor 12 hónap után 2800 euród lesz. 

Nézd meg a tájékoztató oldalt a videókkal:

ZION Finance bemutató

3. Robotics.online

Az előzőhöz hasonló befektetési rendszer, de itt már 3 színt után van jutalék.

Az első szint után 5% a második szint után 3% a harmadik szint után 1% a jutalék.

Természetesen itt is csak a berakott pénz után van jutalék, a visszaforgatás után már nincs.

Itt 12 napos futamok vannak ami alatt kb 4% a hozam. Ha több pénzt teszel be , vagy hosszabb időre, vagy autopilottal mindig visszaforgatod akkor plusz százalékok rakodnak rá így 12 hónap után akár 440% is lehet a hozam.

Nézz rá a tájékoztató oldalamra:

https://pluszpenzforras.info/category/robotics-online/

4. A következő üzlet kicsit más ez a Safir Zeniq lehetőség

Egy új coin születésénél lehetsz befektető. Amikor a bitcoin indult kb. 15 éve akkor pár cent volt, abban is sokan kételkedtek, sokan eltemették mikor az első visszaesés volt 3000 dollárról 1500 ra. Aztán ma már volt 60000 dollár is, bár most épp visszaesett 40000 dollárra. Sok elemző szerint azonban pár éven belül 200000 is lesz.

A Safir Zeniq üzlet Dubai tokenizálására épül, amit most nehéz lenne most elmagyaráznom, meg kell értened egy kicsit a kriptovilágot, hogy mitől nő az értéke egy coinnak. Ebben az üzletben benne van a Dubai hercegi család, és Dubai egyik legnagyobb befektetési bankja. Komoly üzleti terv, projektek vannak és hiteles nagy víziók jövőkép.

Most vehetsz ilyen coin termelő mintelő HUB-okat amik 20 éven át fogják neked termelni a Safir coint amit eladhatsz majd és kereskedhetsz vele. Ehhez hit és üzleti látás kell, de akinek ez van, az tudja hogy ez a coin is most pár cent, de ahogy beindul a Zeniq tőzsde, a projektek akkor felmegy a coin ára majd pár dollárra, majd akár 1000 dollárra is.

Érdemes belenézni, mert a termelő HUBok száma korlátozott, s pár hónapon belül elfogynak és akkor már csak venni lehet a coint, nem termelni.

Tájékoztató oldal itt:

Zeniq Safir prezentáció

http://kripto.pluszpenzforras.info/2021/11/19/zeniq-safir-prezentacio/

6. AI marketing

A következő ami a legjobb lehetne az Ai marketing. Ez viszont most mellékpályán van ide most ne lépj be, mert 4 hónapja gondok vannak, nehezen küzdenek meg informatikai kihívásokkal, amit a megnövekedett létszám – 4 millió tag – jelent, illetve a cashback rendszer résztvevőivel, agregátorokkal való viták , nehézségek nehezítik a rendszert.

Egyébként az ötlet zseniális és jó, és nagyon jól hozza a hozamokat, a cashback vásárlásokból, csak a megtermelt pénzt nem lehet most kivenni, csak kumulálodik napról napra. Ezért csak nézz rá ha akarsz de most ne lépj be.

Az én történetem

https://aimarketing.pluszpenzforras.info/

2. A második terület  a termékes MLM ahol a 4 leghitelesebb és legjobb termékeket adó céget javasoljuk. Tudom ez sokaknak idegen és “nem szeretem” kategória, de rengeteg embert ismerek akik ügyesen kommunikálva milliókat vettek ki ezekből az üzletekből. 

Ha a termékek kiválóak és valóban hatékonyak akkor könnyű továbbajánlani őket, hisz a saját tapasztalatok magukért beszélnek. Ha rajtunk keresztül ismeri meg a világ a termékeket és lesznek vásárlóink vagy a tagjaink tagjainak vásárlói, akkor bárhol a világon belép valaki és vásárló lesz azután minden hónapban jutalékot kapunk.

A kriptoüzletekkel ellentétben itt nincs kockázat, hisz a pénzedért terméket kapsz, amit elfogyasztasz és a javadra válik. Ha nem jön be az üzlet, nem tudsz senkit beléptetni akkor egyszerűen abbahagyod és nem vásárolsz többet , de nem bukod el a pénzed!

Az elsőt üzletileg is a legjobbnak tartjuk. 

1.  Ez az ASEA

Nézd meg a tájékoztató oldalunkat itt:

Tájékoztató

https://egeszseg.pluszpenzforras.info/tajekoztato

2. A másik a DXN aminek a termékeit már 13 éve fogyasztjuk, és sosem váltanánk másra.

Itt főleg a termékeket fogyasztjuk, mert azok fantasztikusak. És mindenkinek érdemes leváltani a hagyományos kávéját egészségesre! Üzletileg is jó ha valaki ráérez, de én bár dupla gyémánt voltam ott, 40000 fős hálózattal, ma már nem csinálom személyes okok miatt.

A weboldalunk ez lenne:

Miért a DXN a legjobb választás az MLM cégek közül? (dxnonlineteam.info)

Miért a DXN?

3. Life-Care

Üzletileg nem foglalkozunk vele mert nincsenek jó vezetők, képzések a webiroda is zavaros, de a termékek kiválóak, és addig eljutottunk hogy a mi vásárlásunk már féláron van. A gyógyolajok, gélek kenőcsők a legjobbak, de a többi 300 termék is kiváló. Erőssége a cégnek a félévente megújuló online és nyomtatott katalógus ami látványosan mutatja be a termékeket.

Nézz rá a weboldalunkra és ha akarsz ingyenesen regisztrálhatsz és azonnal 23% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Főoldal

4. Jeunesse

Itt szintén csak fogyasztok vagyunk, bár sok embert ismerünk akik itt lettek milliomosok 1-2 év alatt. De azért ez nem könnyű, mert a termékek kiválóak, de az áruk is az.

Aki viszont megengedheti magának, annak nagyon javasoljuk mert nagyszerű a hatásuk és a RESERVE illetve a MONAVIE ízre is nagyon finom. Kiváló táplálékkiegészítők és kozmetikai termékeik is vannak. Regisztrációhoz legalább a kis üzleti csomag kell, és van valami kb 40 euro csatlakozási díj amit van amikor elengednek és csak 1 euró.

https://onlineteam.jeunesseglobal.com/

 

Nem tudom mire számítottál, és bele tudnál vagy akarnál kezdeni valamelyikbe.

Mi komoly és elszánt embereket keresünk, akik nem a hogyannal tőrödnek hanem meg van a miértjük amiért hajlandók tanulni és fejlődni.

Senki helyett nem fogunk dolgozni, de mindenkinek segítünk ha ő is beleteszi a szükséges valós munkát. Garancia nincs a meggazdagodásra, csak rengeteg jó példa mindegyik üzletben. Emberek százai keresnek ma milliókat ezekből a lehetőségekből.

Mi építjük a mi üzleteinket, passzív jövedelmeinket, veled vagy nélküled.

Ha kérdésed van és van pénzed, hogy elindulj akkor keress meg!

Nagy Gábor és Bako Edit

otthonimunkaprofin@gmail.com

 

 

 

Comments are closed.