Pure Leverage – profi online eszköztár online megjelenésedhez!

Online otthoni munka professzionális eszközökkel! Akarod?

#maradjotthon #dolgozzotthon

Rendszeresen frissülő BLOG oldalt ITT TALÁLOD!

Gondolom egyet értesz velem abban, hogy a világ hatalmasat változott! Idáig lehetőséged volt, most már lehet, nincs más lehetőséged, mint otthonról dolgozni!

Lehet, hogy a munkahelyed, kisebb fizetésért, de adott neked valami Home office munkát. De valószínűleg nehezen kezeled a változást, zavar az otthoni stressz!

Lehet, hogy valaki felvesz most online ügyintézőnek, virtuális asszisztensnek, telefonos értékesítőnek, call centeresnek?! Persze minimál bérért, mert most rengetegen keresnek munkát, túl kínálat van!

Ha van valami plusz érték, tudás, amit tudsz adni az embereknek, akkor írhatsz ebookot, tarthatsz online képzéseket, vagy értékesíthetsz oktató videókat! Ha szakember vagy akkor készíthetsz honlapokat, programozhatsz alkalmazásokat, ha sok pénzed van és meg tudod oldani akkor webáruházad is lehet, vagy más termékeit is értékesítheted.

De alkalmazottként, ne számíts sok pénzre!

Vállalkozóként meg csak akkor van esélyed, ha valóban olyan tudásod, értéked van amire van most kereslet, amiben hiteles vagy és adnak az emberek érted pénzt! Online értékesítéshez meg kell sok pénz, webáruház, és logisztika ami a beszerzést, kiszállítást megoldja!

Létezik más módja annak, hogy otthonról pénzt keres, akkor is ha neked se pénzed, se tudásod se eszközeid nincsenek még?

A legtöbb ember felismerte már, hogy nincs biztos állás, nincs tökéletes vállalkozás és minden embernek szüksége van arra, hogy több lábon álljon, és nyitott legyen minden fajta lehetőségre, ne legyen válogatós, kritikus és merjen a paradigmái mögé nézni, hátha ott van a megoldás, ahol idáig sohase gondolta.

Network marketing, online marketing, online hálózatépítés?

onlinepluszpenzbaneruj

Volt már, hogy feltetted magadnak a kérdést:

 Miért dolgoznál másnak, miért ne lehetnél a magad főnöke, és miért ne választhatnád ki, hogy kivel szeretnél dolgozni?

 Miért ne dönthetnéd el te, hogy mikor és hol akarsz dolgozni?

Miért adod el másnak az idődet, a tudásod, amikor a saját szekered is tolhatnád, akár a csúcsra is?!  Miért nem teremthetnél anyagi függetlenséget, teljes szabadságot magadnak, és érhetnéd el, hogy az egész világon működhessen a vállalkozásod, nemzetközi szinten termelődne jövedelmed, nem kellene függened csupán egy ország gazdasági helyzetétől? 

Mit tegyek és miből?

Mit tegyek és miből?

Ha most szét teszed a kezed, akkor valószínűleg arra gondolsz, hogy neked nincs semmi befektethető pénzed, nem tudsz nyelveket, nincs szakmai tudásod, csak Facebookozni szoktál, annyi a számitástechnikai tudásod, és lehet, hogy jobb a havi fix, még ha kicsi is, minthogy belekezdj valamibe, amit nem ismersz! • Nem tudod, hogy képes lennél-e rá, és úgy gondolod te nem vagy olyan, aki tudna önállóan alkotni, cselekedni és vállalkozni!

Félsz, hogy nem fog sikerülni, kudarcot szenvedsz, nem fog menni a tanulás, nem tudod majd elfogadtatni magad az emberekkel, és ki tudja, mit fognak szólni? Nem mersz semmibe belevágni, semmi kockázatot vállalni, és kilépni a saját kis zugodból, határaidból, kényelmi zónádból pedig látod, tudod, hogy a szabadság a bőség a jólét ott vár a túloldalon!

A béke időkben is jó lett volna, ha odafigyelsz a hívó szóra, és belekezdsz valami otthoni online munkába, de most az élet lehet, hogy belelökött, ezért ne a rosszat lásd meg ebben, hanem a lehetőséget, hogy itt az idő, végre cselekedni kell!

Oda kell állni a rajtvonalhoz, felvenni a kesztyűt és harcba szállni a félelmeiddel, bizonytalanságaiddal és esetleg rossz önbecsléseddel, hitetlenségeddel!

Amit valaki a fejébe vesz, kigondol és elhiszi magáról, hogy meg tudja csinálni, arra valóban képes lesz!

Ha megengeded, és meghallgatsz akkor hiszem, hogy segíthetünk neked!

emelekedes_tozsdekenMit szólnál, ha mutatnánk és adnánk neked olyan profi online eszközöket, amikkel a „nagyok” már több millió dollárt kerestek! Eszközöket, amelyek használatához nem kell profi informatikusnak lenned, programozónak tanulnod, mert olyan egyszerűek, hogy bármilyen korosztály és bármilyen végzettségű ember hamar megtanulja őket használni, és dolgozhat velük az interneten!

Mit szólnál, ha ingyen megkapnál minden képzést, technikai, online marketing, és hálózatépítési tudást, amik a legfrissebbek és amit ma tanítanak a világ legsikeresebb online vállalkozói? Érdekelne? Mit szólnál, ha mi olyan automata rendszereket adnánk a kezedbe, amik professzionális megjelenést adhatnak neked a neten, és amivel bármilyen vállalkozásod felfuttathatod? Használnád?

Mit szólnál, ha olyan vállalkozási lehetőségeket mutatnánk, amivel az egész világon dolgozhatsz, az egész világról kereshetsz pénzt, és amivel elérheted, hogy egyre kevesebb munkával, egyre több pénz jöjjön a számládra, és egyszer elvégzett munkádért, egy életen át jutalékot kapj! Jó lenne ilyen passzív jövedelem?

 Mit szólnál, ha megajándékoználak a könyvemmel, amiben megtanítalak, hogy írhatod át életed forgatókönyvét, és hogyan választhatod az egészséget, a sikert, a jólétet és a boldogságot?

Milyen előnyökkel járna ez neked?

 • Magad oszthatnád be az idődet, mikor hol és kivel dolgozol! Több időt lehetsz a családoddal, láthatod a gyerekeidet felnőni!
 • Minimális költségekkel tudod elindítani ezt a vállalkozást, és a havi költségek is minimálisak, mivel nincs rezsi, nincsenek alkalmazottak, nem kell bérelni helységet hisz otthonról dolgozol!
 • Az idő haladtával egyre több tudás, képesség birtokába kerülsz, fejlődik a személyiséged, nő az önbizalmad és egyre értékesebb jobb emberré válhatsz, akit a környezete egyre jobban megbecsül és tisztel. Ez az elfogadás és tisztelet bizalmat sző feléd, és ennek következtében egyre többen akarnak majd veled dolgozni, hozzád csatlakozni, a te csapatodban lenni, egyre több vevőd lesz, és egyre több ember életére lehetsz pozitív hatással!
 • És a legnagyobb örömöd az lesz, hogy nem csak a te életed állt helyre, hanem sok más embernek is tudtál segíteni, hogy egészségesebb, boldogabb sikeresebb gazdagabb élete legyen!

Szeretnél tehát otthonról online dolgozni?

 • Megszeretnéd kapni hozzá a legprofibb eszközöket és tudást most a legkedvezőbb áron, mint valaha?
 • Szeretnél beletanulni az online marketingbe, online hálózatépítésbe, ahol a hatástöbbszörözés ereje által, pár év alatt elérheted a teljes anyagi függetlenséget?
Gyere tarts velünk!

Gyere tarts velünk!

Egy dolgot kell csak tenned most. Iratkozz fel a hírlevelemre, tanulmányozd át, miben tudok segíteni, én mivel dolgozok, és ha tetszik, úgy gondolod hajlandó lennél belekezdeni velem ebbe a közös projektbe, akkor keress meg és indulhatunk is!

/Keresd a SPAM mappában is, és válaszolj rá egy OK-t, s akkor mindig meg fogod kapni!  Feliratkozom!  

Ha már egyszer úgyis otthon kellett maradnod, miért nem használnád ki az időt, hogy pénzt keres, és soha többé ne kelljen visszamenned dolgozni?

Nem az a kérdés, hogy mennyire érzed magad alkalmasnak erre, hanem az, hogy van-e más alternatívád, most az otthoni pénzkeresésre, és hogy visszaakarsz-e majd menni, a válság után egy munkahelyre, mások álmait megvalósítani, és mások szekerét tolni?

Életed végén nem az lesz a kérdés, hogy hol követtél el hibákat, miben nem voltál tökéletes, hanem azt fogod bánni, hogy mibe nem kezdtél bele, mit nem próbáltál ki, és mit nem tettél meg, pedig ott volt előtted a lehetőség! Ott voltak a természetes lehetőségek, táplálékkiegészítők, helyes életmód, de te nem akartad megismerni, kipróbálni őket, a gyógyszerek viszont már nem segítettek!

Ott voltak az MLM lehetőségek, de te inkább valami tisztességes munkát kerestél, amivel más szekerét toltad, mást segítettél hozzá az álmaihoz, de te szegény maradtál, és a nyugdíjadból semmire se tellett, unokáidra semmit se hagytál! Ott volt a tudás a közeledben, lehet a fejedben is, de sose alkalmaztad, nem tetted próbára!

A KÉRDÉS CSAK AZ, HAJLANDÓ VAGY-E EZEN VÁLTOZTATNI, VAGY TOVÁBB HALOGATOD A DÖNTÉST?

Te rajtad múlik, kirepülsz-e a kalitkádból?!

ITT megteheted:

plbaner1

Mérlegelj! vagy Van-e más, jobb lehetőséged, hogy rövid, illetve hosszabb távon valós jövedelmet szerezz? Az, amivel foglalkozol csinálsz, el tud-e juttatni Téged oda, hogy 5-10 év múlva szabad és anyagilag független életet élj ott ahol akarsz? Ha nem, akkor érdemes a mi ajánlatunkat átgondolnod!

Nézd meg mi milyen eszközökkel dolgozunk és mi az ajánlatunk számodra:

Itt az idő, most vagy soha! Küldöm a levelemet, mond meg hova?

Válaszd a Pure Leverage online eszköztárát!

Akár saját vállalkozásod van és azt szeretnéd online felfuttatni, vagy MLM üzletépítő vagy és online szeretnél hálózatot építeni, a Pure Leverage segíthet, mert mindenképp csak profin érdemes azt csinálni. Fontos továbbá, hogy automatizált legyen a rednszer, vagyis nélküled is működjön.
Az emberek feliratkoznak a hírleveledre, adagolva kapják az információt és amikor akarnak vásárolnak vagy csatlakoznak maguktól. Miután csatlakoztak felkerülnek egy képzési rendszerre ahol megtanulják építeni kommunikálni az üzletet!
Természetesen fontos a személyes emberi kapcsolatfelvétel is, de alapvetően fontos, hogy ne egész nap emberekkel kelljen foglalkoznod hanem sok mindent megoldjon a rendszer.
Egy ilyen rendszer kiépítéséhez profi eszközök kellenek, amik kompatibilisek egymással.

Pure Leverage online eszköztár

Ne érdemes keresgélni és összeválogatni eszközöket, amikor itt van egy rendszer egy eszköztár amiben minden benne van amire szükséged lehet!
Elkészítettem a Pure Leverage cég, termékek és affiliate üzleti lehetőség 28 perces bemutatóját. Ha otthoni munkát keresel, online szeretnél dolgozni profi eszközökkel, automatizálni szeretnéd a honlapod, weboldalt szeretnél, hírlevélküldőt keresel, videó konferencia terem kellene, vagy pénzt szeretnél keresni vele, akkor nézd át feltétlenül, hiszem le fog esni az állad a jutalék rendszertől, és persze a termékektől is.
Van egy fél órád, hogy megismerd azt a rendszert amivel többen már milliókat kerestek?
Tarts velem!

Nézd meg a videót és ha szeretnél csatlakozni ITT MEGTEHETED csupán 1 dollárral kipróbálhatod egy hétig!

 1. PL Weboldalszerkesztő 

Nézd meg a mi weboldalunkat Itt

 1. PL elkapó oldalak készítése

Nézd meg a mi elkapó oldalunkat ITT

 1. PL hírlevélküldó rendszer
 2. PL webkonferencia terem

Az én webkonferencia termem ITT

 1. Pure Leverage online képzés

Most 1 dollárért 1 hétig kipróbálhatod és utána is csak havi 25 dollár lesz!

Csatlakozz itt!

"<yoastmark

Ha másoknak ajánlod és belépnek akkor az első havi díját te kapod utána minden havi díj fele a tiéd, sőt ha üzletet épít akkor a jutaléka 50%-a is  a tied!

Szuper eszközök szuper üzlet.

"<yoastmark

Pure Leverage eszközök

Vissza a főoldalra

 

Comments are closed.