DXN magyar videók

DXN magyar videók

DXN magyar videók

A magyar DXN videókból megismerheted a DXN termékeket, a bennük található gyógygombákat és gyógynövényeket. Megismerheted a DXN üzleti lehetőséget és a marketingtervet. Megtudhatod miért olyan különlegesek, és kiváló minőségűek a DXN termékei és miért tény, hogy ár-érték arányban a legjobbak a DXN termékei.

A DXN lehetőségről minden 1 órában.

DXN magyar videók

Kócsó László félórás prezentációja a DXN lehetőségről.

Dr. Lim : Miért a DXN?

Dr. Lim: Miért a DXN ganoderma és spirulina.

Hohyan regisztrálj ingyenesen a DXN hálózatába?

DXN kávé: Lehet egészséges ami finom?

DXN – ről minden 90 másodpercben.

Kócsó László: MLM mókusvakítás nélkül.

DXN jutalékszámítás, marketingterv.

DXN 1 órás céges film

Dr. Lim előadás a DXN termékek minőségéről.

DXN céges filmek

Természetesen egészséges – Nagy Gábor előadása

DXN szappan – termékvideó

DXN Tusfürdő termékbemutató

DXN fogkrém termékbemutató

Főoldal: http://pluszpenzforras.info

youtube csatorna: https://www.youtube.com/user/TheGanodermacoffees

  1. A termékeket webáruházakban lehet kiskereskedelmi áron megvenni, de aki olcsóbban, törzsvásárlói áron akar hozzájutni azok számára több lehetőség is van.
    Akik nem akarnak regisztrálni valami oknál fogva, és nem akarnak semmilyen kedvezményt igénybe venni azok számára kiskereskedelmi áron szolgál ki a webáruház: Kattints ide!
  2. Ha valaki szeretne élni a tagsággal járó törzsvásárlói kedvezménnyel, de nem akar – eleinte legalábbis nem – élni az üzletépítés, másoknak ajánlás jutalékából azok ingyenesen csatlakozhatnak a céghez a nemzetközi oldalon. Ebben az esetben kapnak egy 8-assal kezdődő ID számot amivel már a honlapon szereplő kb. 25%-al alacsonyabb törzsvásárlói áron vásárolhatnak! Ebben az esetben is léptethetnek be új fogyasztókat, de utánuk üzletépítési jutalékot nem kapnak, mindaddig amíg nem aktiválják üzletileg a regisztrációjukat! Ez Magyarországon 5000Ft egyszeri díj befizetésével történhet meg! 

 Aki tehát, nem akar élni – eleinte – az üzletépítés lehetőségével, nem érdeklik a termékvásárláskor kapható pontok, amik után, – ha meg van a havi 100 pont –  akkor pénzvisszatérítés, jutalék jár,
– a vásárlások összeadódott értékének növekedésével egyre több, –  azok választhatják az ingyenes regisztrációt ami során azonnal 8 -al kezdődő ID számot kapnak, aminek megadásával, azonnal vásárolhatnak a DXN-es barna weboldalakon pld a miénken is: http://wellnesskavehaz.hu/termekek

            Ingyenes regisztrációról itt: http://pluszpenzforras.info/tagi-regisztracio-modjai/

Comments are closed.