Kizártuk az utálatosságot az MLM-ből, hogy te is merj játszani a passzív jövedelem gondolatával!

Kizártuk az utálatosságot!

Az MLM értékesítési mód eredetileg arról szólt, hogy az emberek ne nagykereken, kiskereken keresztül jussanak a termékekhez, többszörösen rárakodott haszonkulcsokat kifizetve, hanem a gyártó cég és a fogyasztók közvetlenül kapcsolódjanak egymáshoz, és a fogyasztók így olcsóbban vásárolhassanak törzsvásárlóként közvetlenül a cégtől. Arról pedig, hogy az emberek rátaláljanak a cégre, nem drága reklámok gondoskodtak, hanem a cég az információ átadást, lelkes és boldog fogyasztókra bízta, akik a terméktapasztalataiktól fellelkesülve tovább ajánlották másoknak a termékeket. A cég ezt az ajánlói marketing munkát jutalékfizetéssel honorálta, hisz ajánlás nélkül nem lettek volna új elkötelezett vásárlói.

Egy idő után azonban, voltak emberek, akik már nem a termékre tették a hangsúlyt, hanem a meggazdagodási lehetőségre! A cél nem az volt már, hogy minél több ember szerezzen jó terméktapasztalatot, és éljen mondjuk egészségesebben, hanem az, hogy minél több pénzt lehessen keresni az ajánlással! Így alakultak ki egy torz ágon a piramisjátékok, pilótajátékok, ahol gyakran hangzik el az ominózus mondat: A termék nem fontos úgyis mindenki a pénz miatt csatlakozik!
Vagyis már nem is fontos mit ajánlunk, mi a termék, a lényeg, hogy pénzt keressünk az ajánlással! Így alakulhattak ki a legextrémebb „üzletek” is, ahol a lényeg az új belépők befizetésein volt, és a havi fenntartási pénzeken. Ezért kaphattak a tagok valami online szolgáltatást, online „oktatást”, ebookot, vagy valami vásárlási jogot, aukciós oldal vásárlási jogot, „tárhelykiadási jogot”, online részvényt, közösségi oldal tagságot, környezetvédelmi bont, vagy sorolhatnám még a becsapások, átverések széles palettáját.

A menetrend általában a következő. Felfutási szakasz: Akit csak lehet beszervezni, elhitetni, hogy ez a legnagyobb lehetőség, ebből nem szabad kimaradni. Csak pár dollár a belépés a havi díj, és majd jönnek a milliók automatikusan, szinte munka nélkül. Csak hozd az ismerőseidet is, és minél több embert! Facebookos megosztások, reklámkampány, spam áradat, és bőséges kiáramlás! Egyre több „szerencsétlen, lerobbant” ember kezd bekapcsolódni, akikkel elhitették, hogy ezzel majd kitörnek a mély szegénységből. Tisztelet a kivételnek de emberek akiknek egy normális ruhára, frizurára, profilképre sincs pénzük kezdik hinteni a meggazdagodás magvát! Regisztrálj mert a Google szétakarja osztani a pénzét! Micsoda lehetőségL

Második fázis: Mikor kezd akadozni a fogaskerék, és kezdenek akadozni a kifizetések, jönnek a magyarázkodások. Emelik az árakat, változtatnak a marketingterven, megszüntetnek kedvezményeket, akadozik a szolgáltatás. 

A harmadik fázis: Mikor vagy nyom nélkül eltűnik a cég, vagy csak kivonul, mondjuk Európából.
Amikor már hónapokig nincsenek kifizetések az emberek elvesztik a hitüket a cégben, és keresnek egy másikat, ahol sajnos ugyanezt játsszák végig. És megjelenek ugyanazok az emberek, de most már egy másik nagy lehetőséget reklámozva! A hírnevüket amortizálva, újra és újra próbálják felvenni a sikeres üzletépítő álarcát. Mert valahogy el kell adni a LEHETŐSÉGET! Csak éppen közben már senki se veszi fel a telefonjukat, az ismerősök átmennek a túloldalra, ha találkozási veszély van, és a Facebookon egyre több ember törli őket az ismerősök közül.

A másik fajta módosulás, marad az MLM világán belül, valós termékforgalomra épül, csak ott hozz be egy üzleti csavart, hogy nem egy normális fogyasztásra épülő „start” csomagot vetett meg az új tagokkal, hanem gyakran extrém mennyiséget, extrém árban. Ez azonban általában nem az anyacég találmánya elvárása, hanem üzleti csoportokban, szponzorvonalakon alakítják ki ezt a szokást, mivel nagyobb bevétel természetesen nagyobb forgalomból jön. Ezért mindent bevetnek, hogy elhitessék az újdonsült jelölttel, hogy menyire jól jár, ha a legnagyobb legdrágább csomagot veszi meg, sőt ha van ilyen lehetőség, akkor több pozíciót is vegyen meg egymás alatt! Volt sajnos olyan vásárlói közösség, ahol 7 pozíciót is „érdemes” volt megvenni, és milliókat tettek be emberek, s buktak is el mikor a hatóság betiltotta a céget csalások miatt.

Anno mi is így ugortunk bele egy MLM cégbe, ahova, mint később kiderült 4700 Ft-ért is beregisztrálhattunk volna, de nekünk azt „adták el”, hogy csak 1000 pontos csomaggal érdemes regisztrálni, vagyis beleugrottunk életünk első hitelfelvételébe, mivel nem volt 330000 Ft készpénzünk.
De hát a marketingterv akkor jutalmazza bőségesen ott bőségesen az üzletépítőt, ha ezer pontos belépőkből rakja össze a portfolióját! És persze mindenki a legtöbb pénzt akarja, és nem csak ilyen, egy- két olcsó termékes belépőt!

Ne higgy minden “lehetőségnek!”

Életünkben nem adtunk volna ki 30 ezer forintot egy kis tubus arckrémért, de hát benne volt a csomagban. Szerencsére a szponzorunk átvette, hogy segítsen nekünk.
Máig ez a legutálatosabb dolog a szememben, amikor az embereket olyan kiadásokba viszik, amit nem engedhetnek maguknak! Emiatt van rengeteg MLM sérült! Emberek, akiket belerángattak valami nagy „üzleti lehetőségbe” úgy, hogy mire hazamentek már meg is bánták, pláne ha ez nem közös családi döntés volt, csak az egyik fél ugrott bele jóhiszeműen!

Természetesen érthető, hogy ez egy üzleti vállalkozás, és a pénz kifizetés a forgalom alapján van, a gond csak az, hogy ez a forgalom valós igényt takar, vagy csupán az üzleti haszon miatt vetetünk meg valakivel olyan termékeket, amiket nem engedhetnek meg maguknak.

A DXN a kezdetektől fogva ügyelt arra, hogy mindenki jól érezze magát az üzletben, ne legyenek MLM sérültek, és ne legyenek sehol manipulatív elemek, amik csak azért vannak, hogy embereket olyan kiadásokra vegyenek rá, amiket nem engedhetnek meg maguknak. Emiatt persze az ilyen MLM hiénák, akik szeretnek ilyen „gyorsan tejelő” rendszereket felépíteni messze elkerülték a DXN-t, mondván itt „nem lehet sokat keresni”!  Ez persze nem igaz, csak annyiban, hogy nálunk lassabban jön a nagyobb jövedelem, mert nincsenek az emberek fél milliós csomagokkal beugratva a rendszerbe.

Kezdetektől keresi a cég a lehetőséget, hogy lehetne mindenki elvárásának megfelelni. Lehessen ingyenesen is elkezdeni, de lehessen gyorsan sok pénzt is keresni annak, aki azt akarja. Természetesen a kettő nem mehet egyszerre, hisz ingyenes csatlakozásokból, de még az egy két termékes belépőkből se lehet akkora forgalmat csinálni, amiből komoly jutalékok kerülhetnének kifizetésre.
De hogy lehetne megtalálni a kompromisszumot, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon? Hogy lehetne növelni a forgalmat, megőrizni és tiszteletben tartani az emberek szabadságát, senkit se kényszeríteni olyan vásárlásra, amit nem akar, de ugyanakkor olyan üzleti modellt adni a vállalkozni akaró üzletépítési szándékkal csatlakozóknak, amivel komoly forgalmat generálhatnak és gyorsan nagy jutalékokat kereshetnek.

Úgy gondolom újabb előre lépés az ügyben, az ingyenes regisztráció és a 14 napos türelmi idő bevezetése a DSP csatlakozásra.  A DSP dinamikus indulás lehetősége egy nagyon jó lehetőség annak, aki komolyan szeretné venni a DXN vállalkozását, szeretne jó terméktapasztalatokat szerezni, és szeretne hamar sok pénzt keresni. Azonban ezek a csomagok már egy kis befektetést jelentenek kb 34 , 94, és 164 ezer forint értékben. 

Óriási előnyökkel jár ez a fajta indulás, de mégis jobb, ha az embereket nem kényszerítjük egy bemutató után ekkora befektetésekre, hanem adunk időt nekik a gondolkodásra, a családi megbeszélésre. Sőt adunk időt és lehetőséget arra is, hogy megkóstolják a kávékat, kipróbáljanak egyéb termékeket, szappant, fogkrémet, kozmetikumokat stb. és csak ha tényleg beválnak, akkor lépjenek be komolyabb üzleti befektetéssel. /Bár még a 164000Ft se komoly befektetés, más vállalkozások indulási költségeihez képest!/ De addig is, amíg meghozzák ezt a döntést, már törzsvásárlói áron vásárolhatnak, léptethetnek be embereket ingyenesen, és elfoglalhatják a pozíciójukat a rendszerben, így a szponzor már ő alájuk is rakhat embereket!

Tehát végülis az az új rendszer, hogy aki úgy gondolja ki szeretné magát próbálni, ebben a vállalkozási formában, az ingyenesen beregisztrálhat, és tagja lehet a DXN-nek! 14 napig gondolkozhat, vásárolhat, kipróbálhatja a termékeket, meggyőződhet a termékek értékéről és hatékonyságáról, átnézheti a webirodát, megnézheti az üzleti tanításokat képzéseket, rendelhet weboldalakat és használhatja azokat!

A 14. napig bármikor megveheti valamelyik  DSP csomagot és ezzel hivatalosan is regisztrált üzletépítő lesz. A csomag vásárlása esetén a cég elengedi az egyszeri 5000Ft regisztrációs díjat és a pénzéért teljes egészében termékeket kap! Az egyedül a DXN cégre jellemző nagyvonalúság, hogy a DSP csomag árának 110-130-150%-át a cég felírja egy virtuális számlára, és a későbbiekben a vásárlás értékét 10%-al csökkentve le lehet vásárolni 4 éven belül. Tehát mondhatjuk úgyis aki hosszú távra tervezi a termékfogyasztást, azoknak a cég visszafizeti regisztrációkor vett DSP csomag árát kamattal! Így a vásárlás ingyenesnek is tekinthető! Üzletépítési szempontból is ez a legkedvezőbb konstrukció, mivel az első 3 hónapban, ha DSP csomaggal léptetünk be embereket akkor a jutalék nagy része /65%/nem a felső vonalakhoz megy, mint a hagyományos marketingtervben, hanem közvetlenül a DSP csomagot értékesítő, vagyis kiközvetítő tag kapja meg. Tehát mindenképp érdemes a regisztrációkor ezt átgondolni, és erre van a 14 nap türelmi idő!

Azok akik nem használják ki ezt a lehetőséget 2 dolgot tehetnek.
Vagy maradnak „csak fogyasztók” és vásárolnak a kedvezményes áron bármeddig a kapott ID számmal, de lemondanak a termékekhez tartozó pontokról, az üzletépítésről és a jutalékképződésről, vagy valamikor befizetik az egyszeri 5000Ft regisztrációs díjat, vesznek legalább egy terméket és ezzel aktivizálják a regisztrációjukat, és válnak jutalék jogosulttá! Persze akkor ha teljesítik a jutalék felvétel minimális feltételét a 100 pontos saját havi vásárlást, forgalmat.

Tehát úgy gondolom az MLM utálatossága, a manipulálás, a rábeszéléssel kikényszerített drága kezdőcsomagok időszaka lejárt és a DXN a legjobb alternatívát adja mindenkinek. Ezzel tiszteletben tartja az MLM eredetét, vagyis hogy a lényeg a kiváló minőségű termékek eljuttatása a fogyasztókhoz minél kedvezőbb áron, de ugyanakkor támogatja azokat is, akik az ajánlási marketingben fantáziát látnak és pénz is szeretnének keresni ezzel a munkával.

Mindenki szabad ember marad, nincsenek kis betűs részek, beépített kényszerek, kötelező vásárlások, és mindenki maga dönti el milyen módon és tempóban akarja felépíteni az üzletét! Nincsenek hó végi sorbaállások és nagy bevásárlások, hogy teljesítsük a jutalékfelvétel magas feltételeit! Mert az emberek nem azért vásárolják a termékeket, mert az a jutalékfelvétel feltétele, mert ez üzleti érdekük, hanem azért mert szeretik és akkor is megvennék és ennyiért, ha azt kiskereskedelmi üzletben árulnák!

Ez a DXN szépsége, és erőssége és ezért érzi mindenki jól magát a DXN üzletben!

Akik pedig gyors pénzkeresetet akarnak olyan módon, hogy átgázolnak embereken, hitelfelvételre, meg nem engedhető kiadásokra, fél milliós kezdőcsomagokra, kötelező havi nagybevásárlásokra rávéve őket, feltöltve a kamrát eladhatatlan méregdrága termékekkel, azok számára ajánlom, keressenek más MLM céget, akár egy konkurenciánkat is tudom ajánlani, ahol dupla ennyiért lehet kapni ezeket a termékeket, a gyors meggazdagodás érdekében.

Ha szeretnéd magad tehát kipróbálni a DXN lehetőségben, akkor tanulmányozd ezt az oldalt  / http://pluszpenzforras.info/tagi-regisztracio-modjai/
/ nézd meg rajta a videót és regisztrálj ingyenesen, hogy minél hamarabb felvehessük a kapcsolatot és elkezdhessem megmutatni azokat az anyagokat amik segíthetnek, hogy te is sikeres gazdag és egészséges tagja lehess a világnak, áldás mások számára!

Vélemény, hozzászólás?