Előny vagy hátrány? Mi kell ahhoz, hogy sok pénzt keress a DXN -ben?!

Fontos kérdések ezek! Előny vagy hátrány ha nincsenek egy MLM cégben beépitett kényszerek, komoly elvárások és mindenki mehet a saját tempójában?

Nézzük például a DXN-t!

Nincsenek komoly elvárások / a 100 pont nevetséges, egy ember többet fogyaszt ha komolyan gondolja az egészségmegőrzést!/ de ez se kötelező, ha nem veszed meg akkor is csak azt a hónapot “bukod”!

 • Annyit vásárolj amennyire szükséged van, ne költsd túl magad!
 • Beléphetsz 5000Ft – al és egy termékkel, akár 3 ponttal is!  Nem baj, ha nem veszel DSP csomagot, így is árulhatod azt!
 • Nincs nullázódás, nem eshetsz ki, nem veszitheted el a színted! Nincs stressz, teljesitmény elvárás, határidők, beépített kényszerek! Saját tempodban dolgozhatsz, húzhatod az eredményt mint a rétes tésztát! Senki se hív fel hóvégén, nem kéri számon az igéreteid, nem motivál, “piszkál”!
 • Ingyen kapsz egy értékes online rendszert, amit még így is csak a tagok talán 20%-a használ ki és vezet rendszeresen! A honlapod dolgozik helyetted!
 • Nem kell tapsikolos rendezvényekre járni! Majd ha keresel annyi pénzt, akkor költs utazásra, rendezvényekre, képzésekre, könyvekre! Nem kell senkit zaklatnod az ajánlatoddal, nem kell házalnod. Otthonról dolgozhatsz, online, nem kell kilépned a komfort zónádból?! Elég csak akkor dolgoznod ha ráérsz, ha úgy érzed van kedved!
 • Bárki megtudja csinálni, mindenki sikeres lehet igérete! /bárki nem = mindenki/
 • Csak akkor mész rendezvényre, nyilt alkalomra ha van vendéged.
  A webkonferenciák szabad programok, ha van kedved és ráérsz feljösz meghallgatni!

Előny vagy hátrány?

 • Sokan nem szeretik az elvárásokat, kényszereket és örülnek, hogy a DXN-ben nincs ilyen, ezért csatlakoznak!
 • Sokan nem szeretik ha kötelező vásárolni és örülnek, hogy itt nem lehet kiesni, ha nincs meg az elvárt vásárlási volumen!
 • Sokan félnek a veszteségtől, a befektetéstől és nem szeretnének komoly összegekkel csatlakozni, örülnek, hogy itt elég egy terméket venni és egyszeri 5000Ft-al már el lehet kezdeni!
 • Sokan örülnek, hogy itt online is lehet dolgozni, nem kell “zaklatni” az ismerősöket, nem kell emiatt “elveszteni a barátokat”!
 • Sokaknak nem szimpatikusak az “amerikás” tapsikolos rendezvények, a felhajtás, ünnepelés, és kifejezetten örülnek, hogy itt nincs ilyen, sőt nem is elvárás, hogy részt vegyél! A negyedéves 50-60 ezres vidéki 2 napos siker olimpiákról nem is beszélve!
 • Sokan nem szeretik a számonkérést, és a külső motiválást, noszogatást, örülnek, hogy itt nincs kötelező tempo, a magad sebességével haladhatsz!
 • Sokan akkor is vásárlók maradnak, ha az üzlet nem indul be, nem sikerül! Akkor is megvennék a terméket ha nem kapcsolódik hozzá üzlet, és nem a jutalékfelvétel feltétele!

Mi a baj az ilyen attitüddel csatlakozókkal?!
Mi a hátránya az ilyen gondolokozásnak?

 • Nem kellenek külső kényszerek, de nagyon kevés emberben van olyan erős hit és vágy a sikerre, hogy képes legyen magát nagyobb teljesitményre ösztönözni, és kilépni a kényelmi zónából!

   HOLNAPTÓL FOGYOZÓK!  A legnépszerűbb felirat!

Az emberi természet alapból mindig a könnyebb utat választja, a réseket, kiskapukat keresi, nem akar új utakat kimosni, törni! A rosszat nem kell tanitani, a jót IGEN!

Nem mindegy, hogy mi másolódik! Ha te nem veszed meg a 100 pontot akkor ne várd, hogy a csapatod tagjai megveszik!

Nem mindegy miért akarod online csinálni?! Mert az kényelmesebb, könnyebb, nem kell kilépned a komfortzónádból, nem kell kommunikálni megtanulni?!

Vagy azért mert értesz hozzá, szakmai szinten műveled és tudod, hogy lehet online sok embert elérni, és őket cselekvésre bírni!

Ha te nem vagy ott a webkonferenciákon, nyilvánosokon, rendezvényeken, akkor a tagjaid se lesznek, és nem kapnak tűzet lelkesedést, mások sikereit látva!

Az MLM olyan mint a Kinizsi 100as túra! Ha nem lennének pecsételő helyek, kötelező szintidő, 24 órán belül teljesiteni kell, akkor egy laza kirándulás lehetne, de nem lenne értéke a végén szerzett elismerésnek!

Sose fogják lejjebb vinni a követelményt a gyengébbek kedvéért! Ha teljesiteni akarod, akkor hónapokig kell készülnöd, edzened, hogy alkalmassá válj!
Van akinek vérében van a rutin és 17 óra alatt végig futja, van aki kitartó és nem adja fel és 23.50 perc alatt teljesiti! Az MLM mindig MLM marad, akkor is ha online segítséget kap, ha csökkentjük az elvárásokat! A sikerhez teljesiteni kell a távot adott időn belül! 

Vélemény, hozzászólás?