Az élet játéka

eletjatekIfjú korom meghatározó élménye volt ez a könyv, amiből film is készült!

Mint fiatal én is nehezen tudtam kezelni a rossz dolgokat, ha valami nem úgy történt ahogy szeretném, ha valami baj ért, és történtek rossz események amiknek egyáltalán nem tudtam örülni! Akkoriban még azt se tudtam igazán mi az élet értelme, miért élek! 

Szóval ebben az élethelyzetben nagyon sokat segített nekem ez a könyv! 

Ez tanított meg először arra, hogy ha nem tudok változtatni a körülményeimen, akkor változtatni kell a hozzáállásomon, ha boldog akarok lenni!

Az alap történet egy kislány, aki megtanulta apukájától az élet játékát, – hogy lehet mindenben találni valami jót, és valamit aminek örülni lehet – és ezzel az egész környezetét megváltoztatta, és boldogságot hozott a faluba ahol élt gazdag nagynénjénél, aki örökbe fogadta, mikor szülei meghaltak!

Akkor használta először ezt a játékot, amikor a misszióban egy szép babát kért , hogy küldjenek neki Európából, és ehelyett egy csomagban, mankó jött a nevére a baba helyett!

Apukája megtanitotta neki, hogy találjon ebben valami jót, örömet! Közösen rájöttek, milyen nagy öröm, hogy neki nincs szüksége mankóra, mert tud járni és egészséges!

Innentől kezdve, mindenben már csak a jót látta meg, és ezzel környezetét is megváltoztatta!

Te hogy állsz az élethez? Te megvidámítod a környezeted, vagy inkább energia vámpir vagy aki panaszkodásával, önsajnálatával mások energiáját szívja le! 

Hiszed-e, hogy minden a javadat szolgálja, minden érted van, és mindenből valami jót hozhat ki az élet, ha megváltoztatod a hozzáállásodat?!

Nézd meg a filmet, olvasd el a könyvet és változzon neked is jó irányba az életed!

Itt olvashatod el a könyvet: https://kozosgondolatok.files.wordpress.com/2011/10/e-h-porter-az-c3a9let-jc3a1tc3a9ka.pdf

És itt a film:

http://www.buzamag.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=572:az-elet-jateka-film&catid=44:videok&Itemid=69

Vélemény, hozzászólás?