Fontos figyelmeztetés! Az Ön Lúzer 01-es szoftwere elavult! Kérjük telepitse a Siker 01-es szoftwerünket!
Ez az oldal behatással lehet az Ön anyagi életére! Csak akkor nézze át ha pozitiv változást akar ezen a területen elérni!!
 

 

 

 

 

Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. 
Az egyik előre húz, a másik visszatart.
A húzóerő a személyes jövőképed.
A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik.
- "Nem hinném, hogy képes lennék rá..."

Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket!
A húzóerő a motiváció,  a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra!

 

A SIKER TITKA NEM A CÉGED, NEM A TERMÉKEK AMIKET FORGALMAZOL, NEM A MARKETINGTERV VAGY A KOMPENZÁCIÓS TERV NEM IS A SZPONZOROD MILYENSÉGE HANEM A HELYES HOZZÁÁLLÁSOD AZ ATTITÜDÖD!

AMIBEN HISZEL AZT MEG FOGOD TUDNI CSINÁLNI, KÉPES LESZEL BENNE KITARTANI ÉS ÉLVEZNI MUNKÁD GYÜMÖLCSÉT!

EHHEZ FOG SEGÍTSÉGET NYÚJTANI EZ AZ OLDAL! CÉL A GYÉMÁNT!

 

A filmek kockájára kettöt kattintva tudod őket megnézni a YOUTUBON eredeti olvasható méretben!

Minden embert programok irányítanak! A kérdés csak az hogy szegénységre és betegségre vagy gazdagságra és egészségre van e programozva! Kik helyezik belénk e programokat?
Hát gyerekkorunktól kezdve a szüleink, rokonaink tanáraink, osztálytársaink s persze emellett a TV a rádió, a negatív hírműsorok, a romboló bulvárfilmek és újságok amik keményen döngölik a tudatunkba, hogy mi mindenre alkalmatlanok vagyunk, ne várjunk semmit az élettől, nekünk úgyse sikerülhet semmi, vagy hogy csak tisztességes alkalmazotti munkával szabad pénzt keresni, hogy a legfontosabb egy stabil állás, hogy az MLM az piramisjáték, nem szabad hinni a beszervezni akaró ügynököknek stb! Elhiszzük, hogy a sorsunkat nem tudjuk befolyásolni, hogy semmit se tehetünk a dolgok folyása ellen, hogy a gazdagsághoz születni kell, és hogy a gazdagok milyen gonoszak és kapzsik,kizsákmányolok! Elhisszük, hogy nekünk ez nem sikerülhet mi nem vagyunk rá alkalmasak, és nap mint nap hagyjuk hogy a lehetőségek mint egy sebes vonat elszaladjanak előttünk anélkül hogy mi felszállnánk rá! Részletek itt!

A sikeres DXN üzletépítés 10 lépése! Összefoglaló!
A hálózatépítés az MLM ma egyre népszerűbb dolog sokan kezdenek bele mivel minimális pénzösszeggel elkezdhető, némelyik egyenesen ingyenesen! Sokak számára vonzó a lehetőség,de a legtöbben soha egy fillért se keresnek belőle! Mert ahhoz, hogy pénzt keressél, ahhoz meg kell tanulni ezt a szakmát ami jóval többről szól mint termékek értékesítése vagy emberek beszervezése !
Ha te pénzt szeretnél keresni, esetleg sok sok pénzt sőt mindezt passzív jövedelem formájában, akkor jó helyen jársz! Csak ezt a 10 lépést kell jól megcsinálnod és az anyagi életed jó irányba kerül!

Részletek itt!

0.lépés - Légy szabad ember!

Az első és legfontosabb dolog ha elakarsz indulni egy MLM vállalkozásban, hogy szabad embernek kell lenned!
A  siker egyértelműen a helyesen meghozott döntések sorozatának az eredménye.
Ahhoz, hogy sikeres ember légy neked kell irányítani az életedet vagyis szabad  embernek kell lenned!  Mit jelent ez? Az hogy a döntéseidet magad hozod és a felelősséget is te vállalod értük! Szabadnak kell lenned mások véleményétől , bár döntéseidnél sok szempontot érdemes figyelembe venned, és jó ha meghallgatsz embereket, tanácsot kérsz de alapvető szempont hogy ez a te életed, amiből csak egy van, nem lehet újrajátszani ezért muszáj elsőre jól csinálnod! Részletek itt!

1.Lépés: Tisztázd magadban mi az MLM?
Sokan és sokféle indokkal csatlakoznak egy MLM céghez. Ezek között van helyes indok és van olyan ami már elöre jelzi, hogy nem teljesen tiszta az attitüd és a motiváció  ezért eleve kudarcra van itélve a szándék! Mivel egyre nagyobb a gazdasági válság, egyre több az elbocsátás az eddig stabilnak hitt munkahelyekről is és egyre bizonytalanabb a nyugdíj jövöje ezért természetes, hogy az emberek egyre nyitotabbak a különbözö gyors meggazdagodást igérő lehetöségekre amikből az emailek terjedésével egyre több kerül nap mint nap a virtuális postaládánkba! Nem csoda hogy tömegesen csatlakoznak emberek az ilyen „könnyű pénzt „ igérő lehetöségekhez  mivel a kisbetűs részt nem keresik meg, és elhiszik, hogy meg lehet gazdagodni ingyen, befektetett pénz idő és energia nélkül! Részletek itt!

2.lépés A lelkesedés és saját motiváció megteremtése!
Az MLM hálózat építés legfontosabb üzemanyaga a lelkesedés a saját motiváció !
Mig a szokványos munkahelyeken a biztonságérzet , a pénz miatt az emberek akkor is ott maradnak ha unják azt vagy egyenesen utálják, az MLM szakmát senki se csinálja és csinálhatja kényszerből! Itt nincs fönök aki diktáljon, nincs kötelezö munkaidő, csak magadnak számolsz el esténként, hogy mit tettél ami hasznos, elörevivő volt és csak rajtad múlik, hogy a kapott magból óriási fát növesztesz vagy hagyod elszáradni a zsebedben! Ezért ha nincs benned lelkesedés és saját belső motiváció akkor itt nem fogsz messzire eljutni, az első elutasításnál visszamenekülsz a való világba és hajtod tovább a magad mókuskerekét ! Részletek itt!

3.lépés : Tanulás nélkül nem megy!
A hálózatépítés mint szakma alacsony társadalmi presztízsének és a sok tévhitnek erről az üzletről  elsősorban az az oka, hogy rengeteg embert indítottak el képzetlenül ebben az üzletben akik aztán törtek zúztak az ismerőseik és rokonaik között mint elefánt a porcelánboltban!
Így mire elolvasnának néhány szakmabeli könyvet, megtanulnának profin meghívni, névlistát írni lehet, hogy környezetük legígéretesebb embereit már el is ijesztették az üzlethez való csatlakozástól! Ezért szívem szerint én annak vagyok híve, hogy ha valakinek komoly céljai és tervei vannak, s hajlandó is tenni értük, akkor kezdje a termékek megismerését óriási étvággyal, míg az üzletépítést csak lassan pianóban! Részletek itt!

 
 
 
Kattints ide