Fontos hogy tudd: Alapvetően kétféle erő hat minden emberre. 
Az egyik előre húz, a másik visszatart.
A húzóerő a személyes jövőképed.
A visszatartó erőt az önkorlátozó hiedelmeid jelentik.
- "Nem hinném, hogy képes lennék rá..."

Ha eredményt akarsz elérni növeld a húzóerőt és csökkentsd a visszatartó erőket!
A húzóerő a motiváció,  a lelkesedés fenntartásához szükség van a tanulásra!

 

A SIKER TITKA NEM A CÉGED, NEM A TERMÉKEK AMIKET FORGALMAZOL, NEM A MARKETINGTERV VAGY A KOMPENZÁCIÓS TERV NEM IS A SZPONZOROD MILYENSÉGE HANEM A HELYES HOZZÁÁLLÁSOD AZ ATTITÜDÖD!

AMIBEN HISZEL AZT MEG FOGOD TUDNI CSINÁLNI, KÉPES LESZEL BENNE KITARTANI ÉS ÉLVEZNI MUNKÁD GYÜMÖLCSÉT!

EHHEZ FOG SEGÍTSÉGET NYÚJTANI EZ AZ OLDAL! CÉL A GYÉMÁNT!

 

Ajánlott könyvek:

Mindegyiket érdemes megvenni mert úgy mindig veled lehet és kölcsönadhatod, kapcsolatokat építhetsz velük, de amelyiket online megtaláltam annak odateszem a linkjét!
Kattints mindig a címre!

 

 

A jólét és boldogság 7 stratégiája
Jim Rohn

Egyesek azt hiszik, választaniuk kell jólét és boldogság között. Ez nem így van. A jólét és a boldogság a bőségnek ugyanabból a forrásából fakad. Ahhoz azonban, hogy meríthessünk ebből a forrásból, magunkévá kell tennünk a siker hét kulcsfontosságú stratégiáját. E könyv arra tanít, hogyan kell:
- felszabadítani a kitűzött célban rejlő mágikus erőt,
- keresni a tudást,
- újra és újra megváltozni,
- bánni a pénzzel,
- gazdálkodni az idővel,
- nyerőkkel körülvenni magunkat,
- tartalmasan és jól élni.
Jim Rohn életbölcsessége már eddig is millióknak segített életük jobbra fordításában. Bizonyos, hogy Önnek is használ majd!Csodalámpa - célkitűzési könyv azoknak, akik utálnak célokat kitűzni
Keith Ellis

A célok megmutatják, hogyan juthatsz el oda, ahova menni akarsz, de gyakran nem adnak elég támogatást ahhoz, hogy elindulj. Vágyaink különbözőek. Olyan a hatásuk, mintha a szentjánosbogár fényéhez szokott szemedbe villámfény villanna. Álmodhatsz. Szárnyalhatsz. Olyan határtalan lehetőségek és korlátlan energiák forrását ismerheted meg, amelyek segítségével véghez viheted azt, aminek megvalósítása különben elképzelhetetlen lenne. Ez a könyv megmutatja, hogyan fogalmazhatod meg vágyaidat, és hogyan válthatod őket biztosan valóra - akárhonnan származol, akárhány éves vagy, akármilyenek a körülményeid.A siker titka - pozitív lelki beállítottság
Napoleon Hill - W. Clement Stone

A könyv 1960-ban jelent meg, és azonnal óriási sikert aratott. Azóta többször is kiadták, és ma már az önfejlesztő irodalom klasszikus műveként tartják számon. Nem véletlenül. ÉletbőI vett példákkal illusztrálva bemutatja azokat az elveket és módszereket, amelyek alkalmazása milliókat segített, hogy kudarcaikat sikerré változtassák. Ebben a könyvben készen kapjuk az elveket. De nemcsak az elveket, hanem azokat a módszereket és technikákat is, ahogyan ezeket alkalmaznunk kell. Sőt, ahogyan ezek alkalmazása második természetünkké válik. Vagyis, ahogyan szert tehetünk a siker szokására. A sikerhez vezető út senki előtt sincs zárva, akiben van elszántság, hogy változzék, nyitottság, hogy mások tapasztalataiból tanuljon és állhatatosság, hogy gyakorlással elsajátítsa a sikeres cselekvés technikáját. Ez a könyv nélkülözhetetlen útitárs ebben.

Napoleon Hill
GONDOLKOZZ ÉS GAZDAGODJ!

Mi az, ami lehetővé teszi, hogy az egyik ember töretlenül előrejusson, alkosson, gyarapodjék és megtalálja a boldogságát - míg a másik egy-két próbálkozás után megfeneklik, és semmire sem viszi? Mi az, ami lehetővé teszi, hogy az egyik ember eredményesen fejlessze emberi kapcsolatait, növelje befolyását - míg a másik képtelen erre? Mi az, ami az egyik ember számára lehetővé teszi, hogy álmaihoz utat találjon a problémák és akadályok dzsungelén át is - míg a másik vak elszántsággal küzd, és nem jut semmire? A "Gondolkozz és gazdagodj!" feltárja a Titkot, és megadja a Módszert. Első megjelenése óta egyedül csak Amerikában 42 kiadást ért meg, és a példányok
szinte még ki sem kerültek a nyomdából, máris elkapkodták őket.
És most itt van magyarul is 

 

Az Online MLM rejtett TITKAI

A régi elvek szerint úgy álltál neki az MLM-nek, hogy lelkesen összeírtad a rokonokból, barátokbólés ismerősökből álló névlistád. Ugye azon az elven alapulva, hogyha te ezt ennyire jónak tartod,akkor mások is annak  fogják és megindul a lavina –  legalábbis ezt gondolhattad magadban. Másnapjött a hideg zuhany és nem értetted miért nem  lelkesednek mások is. Nem úgy  fogadtak téged, mintahogy azt vártad. Leráztak a telefonban, személyes találkozásokkor kifogások hegyeivel kellettmegküzdened és a bemutatók után már nem ismertek meg az emberek az utcán.Ezzel sok kapcsolatod és barátságod tönkrement. Merengve ültél az asztalnál és amikor rátekintettéla listádra, azt láttad, hogy elfogytak róla a nevek. Persze az is lehet, hogy ennyi csapás után már akezedbe sem merted venni a telefont. Itt jött el az az idő, amikor döntened kellett: vagy folytatod avállalkozást és idegen embereket szólítasz le, vagy abbahagyod.

 

Don Faila : A 45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életed

Ha leszámítjuk az alvásidőt,az ingázással,a munkával,a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből,a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra,hogy azt csinálja,amit valóban szeretne csinál­ ni;és még akkor sem biztos,hogy van rá elegendő pénze,hogy azt megtegye. Felfedeztünk egy módszert annak megtanulására, hogyan lehet valaki „ura a saját életének" — otthonról irányított üzlet alapításával;és kialakítottunk erre egy rendszert,amely olyan egyszerű,hogy azt bárki meg tudja csinálni. Ez a módszer nem kívánja tőled azt,hogy eladj,és ami a legjobb benne,hogy sok időt sem igényel. Ha érdekel téged ez a lehetőség,kérdéseiddel fordulj ahhoz az emberhez,aki ezt a könyvet neked kölcsönadta.

 

 

Don Faila: Szalvéta bemutató

A Multi-Level Marketing* (MLM) sajátos helyet foglal cl a ma- napság alkalmazott értékesítési módszerek között: egyike azoknak, amelyek a leggyorsabban terjednek, ugyanakkor igen sok a vele kapcsolatos félreértés. Az MLM-re sokan úgy tekintenek, mint a nyolcvanas évek divathullámára, pedig ennél sokkal nagyobb a jelentősége. Az MLM-társaságok a 90-es évekre évente több, mint 100 milliárd dollár értékű terméket forgalmaznak majd. Ennek a könyvnek az a célja, hogy illusztrációk és példák segítségével bemutassa neked, mi is az MLM. Megismerkedhetsz azzal is, hogyan tudod hatékonyan, ismétlem HATÉKONYAN — elmagyarázni másoknak a Multi Level Marketinget. Ez egy GYAKORLÓ KÉZIKÖNYV. Olyan célból készült, hogy segítsen felkészíteni saját üzlettársaidat. Foglald bele ezért ennek a könyvnek az anyagát az üzlettársaidnak szóló kezdő információs „csomagba". Don Failla 1973 óta folyamatosan dolgozott a „Szalvéta bemutatók" anyagán**. Erre a munkára épül ez a könyv. Magam már 1969- ben bekapcsolódtam a Multi-Level Marketing rendszerbe. Ez a könyv tartalmazza a „Szalvéta bemutatók" eddig kifejlesztett teljes anyagát..

 

 

Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa szegény papa.

Felkészíti-e az iskola a gyerekeket a való világra? „Tanulj szorgalmasan, szerez jó jegyeket, akkor majd jól fizető állást találsz bőséges juttatásokkal” - mondták a szüleim. Életcéljuknak tekintették, hogy egyetemre küldjék a nővéremet és engem, mert azt gondolták, ezzel megadják nekünk a lehető legnagyobb esélyt életben való érvényesülésre. Amikor 1976- ban megszereztem a diplomámat kiváló minősítéssel végeztem a floridai állami egyetemen, majdnem évfolyamelsőként -, a szüleim megvalósították céljukat. Ez volt életük legnagyobb eredménye. A diplomamunkám alapján felvettek egy nemzetközi könyvvizsgáló céghez, ahol hosszú pályafutás és korai nyugdíj kecsegtetett. Férjem, Michael hasonló utat járt be. Mindketten szerény anyagiakkal, és fejlett munkaerkölccsel rendelkező, keményen dolgozó családból származunk. Michael is kitűnő eredménnyel végzett, de ő két helyen: szerzett egy mérnöki majd egy jogi diplomát. Rögtön alkalmazásba is vette egy jó nevű, szabadalmi joggal foglalkozó cég Washingtonban; rózsás jövőnek nézett elébe, biztos talajt álló szakmai előmenetellel és korai nyugdíjazással.